Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Imunita je základ zdravia: Ako ju posilniť?

Diéta na posilnenie imunity
Diéta na posilnenie imunity (Zdroj: ipark.sk)

Imunita je akýsi náš osobný strážca - bodyguard. Bez nej by sa nám žilo naozaj veľmi ťažko. Kto ju nemá v poriadku, ten na to môže kruto doplatiť. Vie sa totiž, že aj pri tak závažnom ochorení, akým je napríklad rakovina, hrá obranyschopnosť organizmu významnú úlohu. Imunitu však treba dostatočne podporovať. A to pravidelne po celý rok. Začnite preto už teraz!

Kniha Diéta na posilnenie imunity nie je len pohodlná a jednoduchá cesta k dosiahnutiu vysnenej postavy a celkovej pohody. Ponúka aj pomoc pri chorobách zapríčinených nesprávnym stravovaním, nedostatkom pohybu a stresom. Zároveň prináša možnosť, ako sa vyhnúť inzulínovej rezistencii, cukrovke, Alzheimerovej chorobe a ochoreniam srdcovo-cievneho systému.

Jutta Poschetová v knižke vysvetľuje svoj úspešný a overený program založený na originálnom princípe fungovania štvordňovej rotácie pri zohľadnení jednotlivých skupín potravín. Program podporuje metabolizmus, posilňuje imunitný systém, lieči zápaly a redukuje hmotnosť - zaručene bez jojo efektu.

Diétu na posilnenie imunity si môžete zakúpiť až so zľavou 40% len v internetovom obchode iPark.sk. Ten si pre vás v spolupráci s vydavateľstvom Fortuna Libri pripravil novoročný výpredaj. Kompletnú ponuku akciových titulov nájdete TU>> Osobný odber po celej SR zdarma. Zľavy platia do konca januára.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu