Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hýčkajte svoje telo aj dušu: Vyskúšajte účinnú liečbu rastlinami

Obal knihy Kúry pre telo a dušu Zobraziť galériu (4)
Obal knihy Kúry pre telo a dušu

Rovnako, ako si pravidelne dávate skontrolovať a opraviť auto alebo na jar robíte veľké upratovanie domácnosti, tak sa môžete postarať aj o svoje vnútorné orgány. Dajte ich znova do poriadku. Ako to urobiť čo najúčinnejšie? Istý čas v roku sa sústreďte na niektorú časť vášho tela. V rámci liečebnej kúry sa postarajte o pečeň, srdce, nervy a ostatné telesné orgány.

V knihe Kúry pre telo a dušu vám jej autorka ukáže rozličné cesty, z ktorých si môžete vybrať tú, ktorá sa vám najviac pozdáva a hodí. Čarovným slovíčkom je prevencia, pričom musí byť jednoduchá a prirodzená. A také sú aj liečebné kúry v spomínanej knižke. Cielená starostlivosť o telo vám prinesie nielen citeľnú silu a úľavu, ale aj pôžitok a radosť. Jedným slovom spokojnosť.

Objemná publikácia Kúra pre telo a dušu je komplexným radcom pre všetkých, ktorí to so zmenou životného štýlu myslia naozaj vážne. Kniha je plná receptov na jednoduché jedlá, bylinkové odvary, prírodné tinktúry a vôbec kulinárske kúry. Rozdelená je podľa pôsobnosti. Je vybavená mnohými ilustráciami aj fotografiami a je čítavo napísaná. Sama autorka hovorí, že dáva návod, ako sa zbaviť nečistôt vo svojom tele tak, aby vás to bavilo, dodalo vám to pokoj, úľavu, silu a spokojnosť.

Knihu Kúry pre telo a dušu si môžete zakúpiť až so zľavou 40% len v internetovom obchode iPark.sk. Ten si pre vás v spolupráci s vydavateľstvom Fortuna Libri pripravil novoročný výpredaj.  Kompletnú ponuku akciových titulov nájdete TU>> Osobný odber po celej SR zdarma. Zľavy platia do konca januára.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu