Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Vychádza román Šťastie si ťa nájde Ruženy Scherhauferovej

Šťastie si ťa nájde
Šťastie si ťa nájde

BRATISLAVA - Na pulty kníhkupectiev príde nový román Ruženy Scherhauferovej s názvom Šťastie si ťa nájde. Autorka v ňom rozoberá osud Ninky, ktorá sa po smrti manžela Bela stará sama o dve deti.

Do jej života neskôr vstupujú dvaja muži. Kým Daniel je pekný muž v jej veku, no zadaný, rozvedený kolega Rudo si zasa len ťažko hľadá cestu k deťom. Ninka s Belom mali krásny vzťah a ona opäť túži zažiť nádherný pocit v náručí muža. Román Šťastie si ťa nájde je o odvekej túžbe človeka byť šťastný a milovaný aj napriek všetkým ranám osudu.

Ružena Scherhauferová vyštudovala Pedagogickú fakultu v Nitre. Niekoľko rokov pracovala v Mestskom kultúrnom stredisku v Trnave, potom učila na základnej škole v Seredi slovenský jazyk, etickú a výtvarnú výchovu. Od roku 2009 je v dôchodku. Pod pseudonymom Paulína Dudášová-Svodovská debutovala v roku 2008 románom Odhalené tajomstvo. Neskôr pod jej menom vyšli knižky Už viem, že chcem teba (2010), Emine slzy (2011), Predajná láska (2012) a Život sa nás nepýtal (2014).

Informácie pochádzajú od PR manažérky vydavateľstva Ikar Márie Leškovej a z webovej stránky www.slovenski-spisovatelia.blog.cz.

Kniha Šťastie si ťa nájde sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu