Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Chýbaš mi. Celý mi chýbaš: Cudzie slovo láska

Cudzie slovo láska
Cudzie slovo láska (Zdroj: PR článk)

Vtipný a zároveň dojímavý príbeh mimoriadne inteligentnej šestnásťročnej Josie, ktorý si budete vychutnávať plnými dúškami „Viem určiť, akú veľkosť má priemerný potkan. To je jednoduché. Nedokážem však zistiť, ako často padajú do prepraviek v mäsokombinátoch ani koľko ráz som zjedla mäsový výrobok z továrne, kde sa potkany náhodne stávajú súčasťou týchto produktov...“

Hlavná hrdinka Josie nerieši v knihe Cudzie slovo láska nijaké hlboké problémy – hoci trochu svetového mieru by si na desiatu určite dala. Má úžasnú rodinu, miluje svojich rodičov, zbožňuje svoje sestry a na milosť vzala aj švagra (musel však na tom tvrdo pracovať).

Teraz je na obzore druhý švagor. Josina zatiaľ nevydatá sestra Kate sa nezadržateľne rúti k oltáru a z nastávajúceho člena rodiny Geoff a sa budúcej švagrinej dvíha žalúdok. Čo tak urobiť votrelcovi zo života peklo? Naštvaná Josie by to možno aj zvládla, no rozptyľujú ju uvrešťané spolužiačky, zlatí chalani všade naokolo a najmä to, že každý, zdá sa, hovorí celkom iným jazykom.

Ako sa dá v takom svete vôbec niekomu vyznať lásku – alebo dať pocítiť nenávisť? Začítajte sa do krásneho príbehu Cudzie slovo láska.

„Lámala som si hlavu a dospela som k tomuto. Chýbaš mi. Celý mi chýbaš. Oket, ten bozk všetko zmenil. Naozaj a ty to vieš. A vedecky povedané, rozhodil ma, pretože som ho neočakávala, nebola som naň pripravená, a ty si mal vedieť, že ani nebudem... Si na celom svete môj najlepší priateľ, jediný človek okrem rodiny, ktorý ma chápe, a jediný človek na svete, ktorému najlepšie rozumiem. A to si nemusíme navzájom nič prekladať...Ty za to stojíš. A ja ťa chcem mať navždy vo svojom živote.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu