Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Evita tvorí film Všetko alebo nič: Prinášame pikošky zo zákulisia

Evita sama účinkovala v jednej z častí Paneláku. Takto vznikol záber, keď si skočila do vlasov s herečkou Zuzanou Vačkovou, ktorá stvárňuje Alicku. Zobraziť galériu (2)
Evita sama účinkovala v jednej z častí Paneláku. Takto vznikol záber, keď si skočila do vlasov s herečkou Zuzanou Vačkovou, ktorá stvárňuje Alicku. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Obľúbená slovenská spisovateľka bestsellerov Eva Evita Urbaníková je už aj scenáristkou! Podieľa sa totiž na tvorbe celovečerného vianočného filmu, ktorému je predlohou jej kniha s názvom Všetko alebo nič. Komédia zachytáva príbeh lásky 21. storočia. Prinášame prvé pikošky zo zákulisia.

Scenár k filmu písala Evita spolu s režisérkou Martou Ferencovou, ktorá režírovala napríklad úspešný slovenský seriál Ordinácia v ružovej záhrade či sitkomy Profesionáli a Zita na krku. Obe dámy ho spolu tvorili celé leto. Predlohou im bola kniha Všetko alebo nič. Keď scenár odovzdali, nenávideli ho, no ostatní sa doň zamilovali.

Hlavnú hrdinku Lindu by podľa našich informácií mala stvárniť Táňa Pauhofová, v hre sú však aj najpopulárnejší herci z Poľska Michal Zebrowski a Pawel Delag. Oni ale nebudú jedinými hviezdami filmu. Zaujímavosťou je, že rolu si strihne aj ružová kabelka od módneho návrhára Fera Milkloška, ktorú navrhol špeciálne pre túto príležitosť. 

Evita pri vzniku snímky spolupracuje aj s televíziou JOJ. „Teším sa, že  na Slovensku vzniká romantická komédia, na ktorú sa budú ľudia vždy na Vianoce tešiť, že ju uvidia v televízii,“ povedal riaditeľ stanice František Borovský.

Samotná autorka je z filmovej realizácie diela nadšená. „V angličtine by som povedala - This is time of my life! Moje najmilovanejšie postavy a moja najmilovanejšia kniha ožijú vo vianočnom filme, o ktorom som snívala celé roky,“ povedala s radosťou v hlase Urbaníková. Komédia by sa mala do kín dostať v januári 2015.

Ak máte radi evitovky, určite si prídete na svoje v internetovom kníhkupectve iPark.sk, kde sú autorkine tituly so zľavou 20% >>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu