Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Jo Nesbo má novú detektívku Polícia

Jo Nesbo má novú knihu Polícia. Zobraziť galériu (2)
Jo Nesbo má novú knihu Polícia.

Nórsky spisovateľ Jo Nesbo prichádza s novou detektívkou Polícia. Ide o autorovu desiatu publikáciu, ktorej hlavným hrdinom je obľúbený detektív Harry Hole. Ako o knihe napísali britské noviny Independent, pred čítaním by ste si mali dať pohárik severskej pálenky.

Príbehy Jo Nesba sú známe tým, že naženú zimomriavky každému čitateľovi. Inak tomu nie je ani pri najnovšom diele s názvom Polícia. Fanúšikov nórskeho spisovateľa preto neprekvapí hodnotenie knihy britskými novinami Independent, ktoré napísali: „V temnom svete škandinávskeho zločinu sú romány od Jo Nesba tmavšie, než väčšina ostatných. Upokoj sa pohárom Akvavitu a priprav sa na dlhú noc.“ (Akvavit je typický škandinávsky alkohol, pozn. red.)

Ako už samotný názov knihy napovedá, dej sa bude točiť okolo mužov zákona. Tí začínajú záhadne miznúť. Brutálne vraždy spája zaujímavá skutočnosť - nevyriešené prípady policajtov z minulosti. Séria úmrtí vyvoláva obrovský záujem médií, čo dostáva vyšetrovateľov pod ešte väčší tlak. Problémom je, že neexistujú žiadne stopy. No čo je najhoršie, k dispozícii nie je ani najlepší policajný inšpektor Harry Hole. Ako to dopadne? Viac sa o tejto novinke dočítate v internetovom kníhkupectve iPark.sk>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu