Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Tipy na valentínsky supersex: Ako dosiahnuť nezabudnuteľnú rozkoš?

Potešte svoju polovičku inak než ružami a bonboniérou :) Zobraziť galériu (12)
Potešte svoju polovičku inak než ružami a bonboniérou :) (Zdroj: ipark.sk)

Deň svätého Valentína sa nám nezadržateľne blíži. A s ním aj otázka, čím obdarovať svoju polovičku. Aj pre vás sú už bonboniéra s ružami tradičným klišé? Pripravte láske prekvapenie v podobe rozkoše, ktorá spraví zo 14. februára magický dátum.

Orgazmus - Cesta k dokonalému uspokojeniu 
(Nicci Talbot)

Orgazmus je stále ťažko dosiahnuteľnou métou mnohých žien, takže pre niektoré z nich končia posteľné radovánky sklamaním. Táto otvorená a poučná kniha plná pikantných tipov môže byť vašou najlepšou priateľkou, ktorá vám vysvetlí, ako dostať presne to, po čom ženy túžia. Nájdete v nej rady, ako preskúmať svoje telo a ako porozumieť vlastným potrebám. Nechýbajú ani popisy rôznych druhov orgazmu, zábava so sexuálnymi pomôckami a zmyselné polohy.

Kámasútra 365 

Kniha vzdáva hold orientálnym polohám pri sexe. Či už sú to rýchlovky pri stene, alebo tie najprízemnejšie polohy. Nájdete v nej návod na rozohriatie sa pred sexom a aj na upokojenie sa po ňom. Nechýba 365 polôh pre každého z vás. Či už ste rozvášnení nervózni milenci alebo pár, ktorý chce rozdúchať vášeň v dlhodobom vzťahu. Každý deň si môžete nájsť inú polohu. Ak sa milujete raz za týždeň, táto kniha vám vydrží dlhých sedem rokov.

Sexuálna inteligencia (Marty Klein)

Dr. Klein v Sexuálnej inteligencii ukazuje, ako prestať so sebapozorovaním počas sexu, ako skoncovať s našimi pochybnosťami o výkone a sexuálnej normálnosti. „Nepomáham ľuďom, aby počas sexu lepšie ´fungovali´,“ vraví. „Učím ľudí, ako sa uvoľniť a užívať si sex s telom, aké majú, s partnerom, ktorého majú a v situácii, v akej sa nachádzajú. Výsledkom je to, čo chceme všetci: sebarealizácia a vzrušujúci sex v každej etape nášho života.“

Opojný orgazmus 

Túžite po väčšom sexuálnom uspokojení? Chcete zažívať opojný orgazmus, ale stále to nie je ono? Alebo dokonca nezažívate vôbec nič? Kniha vám čitateľnou a vtipnou formou podá ucelený obraz ženských milostných rozkoší, sexuálnych spúšťacích mechanizmov, fáz vzrušenia, vplyvov psychiky i rozdielnosti mužov a žien. Tato príručka nie je len jednoduchým „manuálom“, ale je najmä psychologickým radcom, pretože intenzita sexuálneho pôžitku ženy záleží z veľkej časti na psychike a kvalite vzťahu.

Tantrická kámasútra 
(Mabel Iam) 

Nebojte sa preskúmať mágiu a posvätnú silu sexuality prostredníctvom moderných a starodávnych vizualizačných techník, tantrických a taoistických cvičení či metód, ktoré vám pomôžu prekonať podvedomé zábrany. Sexualita je jednou z najmocnejších hybných síl v ľudskom živote. Ak si k nej dokážeme nájsť správny prístup, môže sa stať oslavou života i partnerstva. 

Orgazmus 
(Susan Crain Bakosová)

Pozdvihnite svoj milostný život na úplne inú úroveň. Toto je kniha pre ženy, ktoré sa chcú stať ozajstnými bohyňami sexu, a pre mužov, ktorí túžia byť tými najlepšími milencami. Nápady a inšpirácie, ktoré v nej nájdete, zabezpečia, že sa na vrchole blaha budete ocitať častejšie a prežívať ho intenzívnejšie ako doteraz. A čo všetko sa naučíte? Bozkávať a láskať partnera tak, až sa samou túžbou takmer zblázni. Nájsť svoje i jeho žeravé body a poriadne ich rozpáliť. Hrať erotické hry a kráľovsky sa pritom baviť. A to ešte samozrejme nie je všetko...

Cesta k ženskému orgazmu + 2x DVD  
(Julie Gaia Poupětová)

Možno máte pocit, že o svojom tele už všetko viete a že to máme v génoch. V skutočnosti sa ale umenie milovania aj sebapotešenia potrebujeme učiť ako akékoľvek ďalšie zručnosti. Ak chcete spoznávať prirodzenú cestu k rozvoju ženstva, ktorého súčasťou je aj vzrušenie, máte v ruke unikátnu učebnicu nielen pre ženy.

Lesbická kámasútra
(Kat Harding)

Kniha Lesbická kámasútra je veľkým povzbudením, aby sa ženy zdokonaľovali učením, vzájomným poznaním a láskou. Podporuje sex, rozkoš, citovosť aj sexuálne hry. To všetko pri vzájomnej úcte partneriek, vylepšovaním sa nielen v milostných technikách, ale aj pri hľadaní životného šťastia.

Kámasútra pro gaye
(Terry Sanderson)

Táto ojedinelá publikácia, je sprievodcom sexuálnym životom moderných gayov. Popisuje prevádzkovanie a zdokonaľovanie milostných praktík medzi mužmi s cieľom potlačiť zvyšky pocitov viny, hanby či sebanenávisti, ktoré doteraz mnohých gayov ovládajú. Kniha ich povzbudzuje, aby sa zdokonaľovali učením a vzájomným poznaním pomocou lásky. Podporuje lásku a sex, rozkoš a citovosť aj sexuálne hry.

Kámasútra

Kámasútra ponúka  nielen umenie lásky a cesty rozkoše, ale aj výdrž i vzájomné zladenie túžob a potrieb, múdrosť a pochopenie ľudského správania sa v najintímnejšej sfére partnerských vzťahov. Darčekové balenie dvoch kníh: Zmyselná žena a Vášnivý muž vám predstaví múdrosť o láske a milovaní, ako bola napísaná pred viac ako 2000 rokmi.

Tajomstvá kámasútry
(Ricci Kayla)

Vydajte sa s nami na dosiaľ nepoznané erotické putovanie, objavte najlepšie sexuálne polohy a techniky z Kámasútry a iných starodávnych spisov z Indie, Arábie, Číny a Japonska. Dozviete sa, ako premeniť spálňu na vzrušujúcu komnatu lásky. Naučíte sa umenie erotickej masáže. Vyskúšate úžasné polohy, rafinované sexuálne hračky alebo tajomné hry gejší. Nech už sa rozhodnete pre čokoľvek, vášnivé tajomstvá ukryté v tejto knihe zaručujú, že pôžitok z erotického spojenia vystúpi do závratných výšok a premení vás a vášho partnera na fantastických a vynachádzavých milencov.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu