Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Najznámejšie biblické príbehy pre mladých čitateľov

Najznámejšie biblické príbehy pre mladých čitateľov
Najznámejšie biblické príbehy pre mladých čitateľov (Zdroj: Fragment)

BRATISLAVA - Vydavateľstvo Fragment prináša na knižný trh najznámejšie biblické príbehy pre deti. Príbehy sú prerozprávané jednoduchým jazykom, aby mu porozumeli aj najmladší čitatelia. Kniha obsahuje farebné ilustrácie, ktoré živo dopĺňajú príbehy o Abrahámovi a Izákovi, o Samsonovi, mocnom kráľovi Šalamúnovi a mnohé ďalšie. Biblické príbehy vyjdú 2. novembra.

Mnohé deti biblické príbehy poznajú a ostatné budú mať možnosť spoznať, čo všetko sa stalo od stvorenia sveta.  Začítajú sa do deja o mnohých múdrych, silných a spravodlivých mužoch a ženách starých čias.

Ako Jozef unikol o vlások smrti, ktorá mu hrozila od vlastných bratov a napriek tomu im odpustil. Dozvedia sa, ako dokázal kráľ Dávid, ešte takmer ako chlapec, premôcť najsilnejšieho a najmocnejšieho protivníka, filištínskeho obra Goliáša.

So zvedavosťou budú sledovať napínavý príbeh o Jonášovi, ktorého pre jeho neposlušnosť zhltla obrovská veľryba a napriek tomu nezomrel.

Dozvedia sa, kde sa ukrývala sila siláka Samsona a prečo o ňu prišiel?

Najmladší čitatelia sa majú naozaj na čo tešiť. Farebné ilustrácie Antonína Šplíchala im pomôžu lepšie si vo svojej fantázii predstaviť jednotlivé scény a udalosti.

Anotácia:

Najznámejšie príbehy Starého zákona prerozprávané tak, aby im porozumeli aj malé deti:

Adam a Eva, Noemova archa, Babylonská veža, Dávid a Goliáš, Daniel medzi levmi, Jonáš a veľryba a ďalšie.

O Vydavateľstve Fragment:

Vydavateľstvo Fragment, s. r. o., vzniklo na Slovensku v novembri 2004 ako pobočka Nakladatelství Fragment, s. r. o., ktoré v Česku pôsobí už od roku 1991 a v súčasnosti patrí medzi najväčších vydavateľov v Českej republike. Počas svojej existencie na Slovensku sme vydali už vyše 800 titulov a urobili radosť tisíckam čitateľov. Hlavným predmetom nášho záujmu je literatúra pre deti a mládež, no naša ponuka je oveľa širšia. Vydávame beletriu, populárno-náučnú literatúru, pracovné zošity, leporelá, samolepkové albumy, učebnice, slovníky... Z rozmanitej produkcie si vyberú všetci od detí, ktoré začínajú spoznávať svet okolo seba, cez školákov lúskajúcich dobrodružné príbehy, až po náročných dospelých čitateľov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu