Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nočné intímnosti z Pláže: Toto na obrazovkách neuvidíte!

Martina Jendrušáková a Emanuel Hirič si pod rúškom tmy vymieňali nežnosti. Nečudo, že sa im ráno nechcelo vstávať. Zobraziť galériu (9)
Martina Jendrušáková a Emanuel Hirič si pod rúškom tmy vymieňali nežnosti. Nečudo, že sa im ráno nechcelo vstávať.

BRATISLAVA – Muchlujú sa vo dne v noci! Finalisti markizáckej Pláže 33 Martina Jendrušáková (22) a Emanuel Hirič (26) sú si každým dňom bližší. Najnovšie sa posunuli o ďalší level, keď si pod rúškom tmy užívali náruživé chvíľky. Od intímností ich neodradila ani prítomnosť ostatných súperov.

Martina Jednrušáková a Emanuel Hirič si padli do oka po tom, čo spoločne strávili deň na romantickom wellness pobyte. Od tej chvíle si pravidelne vymieňajú nežné pusinky a objatia. Počas uplynulého týždňa však prišli na rad už aj intímnosti. Ako sme včera informovali, blondínka pustila Banskobystričana pod sukňu priamo pred očami súperov.

Na základe záberov, ktoré sa nám podarilo najnovšie získať, je však jasné, že títo "kamaráti" si doprajú nežnosti nielen počas dňa, ale aj pod rúškom tmy. Poriadne vášnivá noc v ich podaní prebehla uprostred týždňa. Na manželskej posteli, kde donedávna spávali Adam Kováč a Jozef Harhovský, sa totiž diali veci mládeži neprístupné. 

Súčasťou divadielka náruživých milencov boli aj ostatní súťažiaci. Tí si však z ich nevhodného správania ťažkú hlavu nerobia. „Sú to naše hrdličky. Prebehla tam medzi nimi iskra,“ poznamenal k tomu František Vavra. „Keď sa majú radi, tak nech si to užívajú,“ pridala sa Alena Kochmanová.

Jendrušáková je však vo svojich vyjadreniach opatrnejšia. „Čo sa stane tu, stane sa tu. Ale vonku je iný svet. Toto je hra, zatiaľ to neposúvam do nejakej hlbšej roviny,“ reagovala na nežnosti blondínka. Svojimi slovami zrejme narážala na to, že doma na ňu čaká milenec Miloš Ferleťák, známy z prvej série markizáckej Farmy.

Tip: Pozrite si večer Pláž 33 alebo nejaký dobrý film? Vyberte si z ponuky na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu