Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Finalista markizáckej reality šou nahý na sexzoznamke: Anál, orál a iné kúsky!

Na českej sexzoznamke sa objavil profil, na ktorom boli zverejnené fotky nahého Jozefa Harhovského, známeho z markizáckej reality šou Pláž 33. Zobraziť galériu (6)
Na českej sexzoznamke sa objavil profil, na ktorom boli zverejnené fotky nahého Jozefa Harhovského, známeho z markizáckej reality šou Pláž 33. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Odhalil takmer všetko! Súťažiaci z markizáckej reality šou Pláž 33 Jozef Harhovský (20) sa objavil na portáli českej sexzoznamky. Fotografie s jeho podobizňou a nahým vyšpúleným zadkom majú prilákať najmä mužských záujemcov o intímne zblíženie. Lákadlom pre niektorých môžu byť aj chúťky na análny či orálny sex.

Vaše tipy

Fotografie napózované pred zrkadlom, ruka v rozkroku a blonďavá štica! Takto nejako vyzerá sexzoznamkový profil, v ktorom sa nachádzajú eroticky ladené zábery finalistu Pláže 33 Jozefa Harhovského. „Som mladý, extravagantný, pre niekoho divný, pre niekoho zaujímavý, s chuťou nafotiť sériu fotografií v rôznych situáciách. Som otvorený viacerým možnostiam, takže viem sa dohodnúť na viacerých variantoch...“ znie stručná charakteristika osoby. Ako sa ďalej v profile uvádza, sexuálna orientácia je "bi", no o pár riadkov nižšie je už jasne špecifikované, že prvoradí sú muži.  

Tým však informácie o najtajnejších túžbach nekončia. Majiteľ profilu, ktorý vystupuje pod prezývkou Blondie020, otvorene prezentuje svoje preferencie: análne a orálne praktiky, sexy oblečky a tiež uniformy. Keď sme ohľadom zoznamky kontaktovali Jozefa, znel prekvapene. Začal sa vykrúcať, že o žiadnom profile nevie. A to aj napriek tomu, že je pri spomínaných záberoch na sexoznamke napísané, že sú overené administrátorom - a teda, že ich tvorcovia webu preverili priamo u samotného užívateľa. 

„No to nie je môj profil,“ povedal Harhovský. „Fotky zrejme poskytla moja bývalá,“ rýchlo našiel vinníka, ktorý údajne zavesil šteklivé snímky na internet namiesto neho. „Zrejme napíšem administrátorovi stránky, nech ten profil okamžite zruší,“ dodal na záver blondiak.

Zaujímavé je, že prakticky ihneď po tom, čo sme s Jozefom dohovorili, sa "niekto" prihlásil na spomínaný profil. A v tom momente začali záhadne miznúť všetky erotické zábery a tiež informácie o sexuálnych túžbach. Ktovie, kto to mohol tak rýchlo zrealizovať...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu