Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Pravý dôvod vyhadzovu farmára Adama: Môžu za to drogy?!

Adam Kováč musel Pláž 33 opustiť. Zobraziť galériu (5)
Adam Kováč musel Pláž 33 opustiť.

BRATISLAVA – Žeby bolo všetko inak?! Začiatkom týždňa šokovala divákov markizáckej Pláže 33 informácia o nečakanom vyhadzove Adama Kováča (24). Podľa oficiálnych informácií bolo príčinou porušenie pravidiel - napriek zákazom použil mobil a pil alkohol. Nám sa však v súvislosti s touto kauzou dostala do uší oveľa závažnejšia príčina. Mladý Bratislavčan si údajne zavaril kvôli marihuane.

Odchod Adama Kováča z markizáckej šou Pláž 33 zaskočil viacerých ľudí, vrátane samotného mladíka. Markíze vraj došla kvôli jeho nevhodnému správaniu sa pred kamerami trpezlivosť. Za svoje prehrešky musel v súťaži zaplatiť tou najvyššou daňou - vyhadzovom. Hoci bolo oficiálne komunikované, že nútene odišiel kvôli telefonovaniu z mobilu, medzi súťažiacimi sa rozšírila iná príčina.

Z viacerých zdrojov sa k nám dostala informácia, že za Adamovým odchodom možno hľadať zakázané látky. Vraj mu niekto zvonku prepašoval do domu marihuanu a aj telefón, na čo mu tvorcovia programu prišli. Tieto tvrdenia sme si overovali aj v Markíze. Na ich vyjadrenie zatiaľ čakáme.

Oslovili sme aj Kováča, ktorý však popiera, že za vyhadzov môže spomínaná príčina. No informácia o "tráve" sa mu už dostala do uší. „Počul som, že sa to o mne hovorí. Je to blbosť, určite to nie je pravda,“ reagoval na margo kauzy mladík. „Veď Markíza predsa uviedla, že som sa opil a že som použil ten mobil,“ dodal Adam.

Bývalý farmár sa obáva, že by mu vzniknutá situácia mohla pokaziť meno. „Celé to vzniklo vtedy, keď sme mali zakázané fajčiť. Začalo sa riešiť, že prečo si podávame jednu cigaretu,“ povedal Kováč. Naznačoval tým, že mohol vzniknúť dojem, že si súťažiaci posúvali takzvaného jointa.

Treba však podotknúť, že podľa informácií nášho zdroja už v minulosti Adam problémy so zakázanými látkami mal. Kvôli nim vraj dokonca musel opustiť Slovensko - na dlhší čas sa odsťahoval do Austrálie. Ako to teda v skutočnosti s vyhadzovom z markizáckej Pláže 33 je, vie iba on a hŕstka kompetentných zo Záhorskej Bystrice.

Tip: Pozrite si večer Pláž 33 alebo radšej dobrý film? Rozhodnite sa podľa programu na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu