Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krásna Martina priznala sex s Mikim z Farmy: Nahú ju už ale neuvidí!

Martina Jendrušáková priznala milenecký pomer s Milošom Ferleťákom. Zobraziť galériu (7)
Martina Jendrušáková priznala milenecký pomer s Milošom Ferleťákom.

BRATISLAVA – Prestala s tajnosťami! Martina Jendrušáková (22) pomotala hlavu viacerým kolegom z markizáckej šou Pláž 33. Napriek tomu sa však pred kamerami ešte donedávna vyjadrovala, že jej srdce patrí istému Mikimu, ktorého identitu ale viac neodkrývala. Topky.sk však zistili, že ide o ženatého Miloša Ferleťáka (35) z prvej série Farmy. Hoci sa dídžej k aférke s blondínkou nevyjadroval, ona sama v týchto dňoch konečne priznala, že sú milencami. Najnovšie ale všetko nasvedčuje tomu, že ich pomer je už v ohrození.

Súťažiaca z Pláže 33 Martina Jendrušáková sa pred odchodom do reality šou nejaký ten čas tajne stretávala s Milošom Ferleťákom, ktorý sa na verejnosti prezentuje ako vzorný manžel. Hoci sa k nemu po vypadnutí z relácie plánovala vrátiť, najnovšie to vyzerá tak, že sa ich cesty rozídu.

Martina totiž nepočítala s tým, že stretne chlapa, ktorý ju očarí viac, než bývalý farmár. Svedčia o tom jej slová, ktoré v úprimnej chvíľke prezradila kolegovi Romanovi Langovi. „Ja som s Ferleťákom paktovala, ale nemôžem za to, že som sa tu zaľúbila,“ poznamenala blondínka. S najväčšou pravdepodobnosťou hovorila o svojom „plážovom“ frajerovi Emanuelovi Hiričovi. Pri Jendrušákovej ale človek nikdy nevie.

Kráska sa vzápätí na to o svojom ťažkom živote milenky rozhovorila o čosi viac. „Nikdy sme neboli spolu oficiálne. Nikdy to nebol normálny vzťah,“ posťažovala sa so smútkom v hlase Martina svojmu dôverníkovi Romanovi. „Keď som sem išla, rozlúčili sme sa s tým, že sa vrátim a pokračujeme,“ dodala.

Účasť v šou však podľa všetkého otvorila blondínke oči. Z jej ďalších slov je totiž zrejmé, že  v romániku s Ferleťákom už pravdepodobne nemieni pokračovať. „Chcem normálny vzťah. Nie sa pocelý čas skrývať. To nepotrebujem,“ povedala Martina, ktorá už nemieni hrať druhé husle. Na základe blondínkinho správania je ale jasné, že je nevyspytateľná. Človek nikdy nevie, čo má od nej čakať. Aj vyradení súťažiaci sa totiž zhodli na tom, že „láska“ Martiny a Ema je len taktikou, ako uspieť v hre.

V súvislosti s blondínkiným priznaním sme sa usilovali skontaktovať aj so samotným Ferleťákom. Ten mal však po celý čas vypnutý telefón.

Tip: Pozrite si Pláž 33 alebo nejaký dobrý film? Rozhodnite sa podľa tv programu na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu