Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tajný tromf Markízy: Farmárka Haklová do Pláže 33!

Ponúkol manažér Pláže 33 Monike Haklovej miesto dvanásteho finalistu? To sa dozvieme už túto sobotu. Zobraziť galériu (10)
Ponúkol manažér Pláže 33 Monike Haklovej miesto dvanásteho finalistu? To sa dozvieme už túto sobotu.

BRATISLAVA - Z obrazoviek nezmizne! Po Farme a kulinárskej šou Bez servítky sa Monika Haklová (38) objaví v ďalšom projekte žlto-modrej televízie. A to v Pláži 33. Topky.sk totiž pristihli blondínku na pracovnom stretnutí s manažérom novopostaveného markizáckeho podniku. Podľa našich informácií budú môcť diváci vidieť realitnú maklérku v letnej šou už túto sobotu v živom vysielaní. Vynára sa preto otázka, či bude dvanástou finalistkou súťaže.

Doplní zostavu?! Markíza v pondelok predstavila na tlačovej konferencii 11 súťažiacich, ktorí si zmerajú sily v šou Pláž 33. V rovnaký deň sa ale topkám podarilo pristihnúť manažéra nového podniku Jakuba Francisciho s farmárkou Monikou Haklovou. S blondínkou si dohodol schôdzku v centre Bratislavy.

Podľa úsmevov sa dá predpokladať, že pracovné stretnutie dopadlo k spokojnosti oboch aktérov. Výsledkom je podľa našich informácií účasť bývalej farmárky v projekte Pláž 33. Diváci ju tam uvidia už túto sobotu počas prvého živého vysielania. Áno, stretli sme sa a v šou sa určite objavím,priznala nám Monika. Detaily spolupráce však prezradiť odmietla.

Otázkou teda je, či ide len o krátke hosťovanie v programe alebo o niečo viac. Francisci totiž v prvej epizóde sľúbil, že zoženie dvanásteho súťažiaceho. Zaviazal sa, že nájde vhodného kandidáta. A tým by mohla byť práve Haklová. To by znamenalo, že realitná maklérka len tri týždne po finále Farmy začne opäť súťažiť. Tentoraz o výhru 33 tisíc eur.

Zo strany Markízy by išlo naozaj o zaujímavý krok. Je však známe, že televízie sa snažia udržať si pri sebe ľudí, ktorí vyvolávajú u divákov silné emócie. Svedčí o tom aj skloňovanie blondínkinho mena v súvislosti s ďalšou sériou Farmy. Haklová navyše musela na statku čeliť prejavom nesympatií prakticky od všetkých ostatných farmárov. Bolo by teda určite lákavé sledovať, ako zapadne do ďalšieho kolektívu.

Topky.sk v tejto súvislosti zisťovali viac aj v Záhorskej Bystrici. „Účasť Moniky Haklovej v reality šou Pláž 33 zatiaľ nebudeme komentovať. Meno 12. finalistu diváci spoznajú v sobotnom priamom prenose,“ povedala nám hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská, čím naše zistenia nepoprela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu