Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prvý sex v Pláži 33? Už spolu skončili v posteli!

Daniela Biháryová sa prebudila v posteli Františka Vavru. Ráno ho hladkala po ramene. Zobraziť galériu (7)
Daniela Biháryová sa prebudila v posteli Františka Vavru. Ráno ho hladkala po ramene.

BRATISLAVA – Zblížili sa! Finalisti z Pláže 33 sú ubytovaní tak, že ženy a muži spia oddelene v dvoch miestnostiach. No už počas prvej spoločne strávenej noci sa v posteli Františka Vavru (22) ocitla sexi tmavovláska Daniela Biháryová (24). Vyzerá to tak, že alkoholom posilnení finalisti dostali chuť na intímnosti.

Prvá noc s pikantným prekvapením! Finalisti z Pláže 33 sa v sobotu večer predstavili televíznym divákom na otváracej párty baru, kde budú počas celého leta pracovať. Mnohí z nich si pri tej príležitosti dopriali alkoholické drinky, ktoré ich zrejme poriadne rozvášnili.

V posteli Františka Vavru sa ráno ocitli dve jeho súperky – Daniela Biháryová a Romana Horváthová. Z ich prítomnosti v mužskej izbe zostal zaskočený najmä Jozef Harhovský. „Zobudil som sa okolo šiestej ráno a pozerám, či sa mi sníva. U nás v posteli bola na jednej strane Romanka a na druhej Danielka. Čo tu ony robia? Úplne som ostal mimo,“ priznal do kamier nechtový dizajnér.

Dievčatá svoju prítomnosť vo Františkovej posteli odôvodnili tým, že v chlapskej izbe je o čosi chladnejšie než v tej ich. Paradoxné pritom je, že keď ich kamery snímali, boli poprikrývané paplónmi. Tmavovláska Daniela svojho súpera dokonca nežne hladkala po ramene. Vzhľadom k tomu, že sa súťažiaci k vzniknutej situácii momentálne nemôžu vyjadriť, vedia len oni sami, čo presne sa v tú noc stalo.

Tip: Pozrite si ďalší diel Pláže 33. Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu