Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Na Farme blondína z tuningovej súťaže krásy: Nárazníky má teda riadne!

Daniela Nikoleta Kortišová je od utorka novou obyvateľkou markizáckej Farmy. Zobraziť galériu (9)
Daniela Nikoleta Kortišová je od utorka novou obyvateľkou markizáckej Farmy. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Fúha, to je bomba! Markizácka Farma má od utorka opäť viac obyvateľov. Na televízny statok totiž nečakane prišli tri ženy. Jednou z nich je aj bývalá účastníčka tuningovej súťaže krásy Daniela Nikoleta Kortišová (20). A blondínka veru bude mať pred kamerami čo ukazovať. Dôkazom sú fotky, ktorá sa nám podarilo získať z jej súkromného albumu. Povedané automobilovým slovníkom, nárazníky ma teda naozaj riadne.

Pred pár dňami rozšírili skupinu súťažiacich na markizáckej Farme dvaja muži – Stanislav Tovcimák a Peter Kovalič. No od utorka je súťažiacich na statku opäť viac. Do televízneho projektu nečakane prišli ďalšie tri ženy: Katarína Cibíková, Miriama Čaládyová a Daniela Nikoleta Kortišová. A práve posledná zo spomínaných púta pozornosť azda najviac.

Blondínka s plnými perami a umelými mihalnicami sa v minulosti zúčastnila súťaže krásy Miss CARatTuning, a tak je jasné, že pred kamerami bude mať čo ukazovať. Dôkazom sú napokon aj fotky z jej súkromného albumu, ktoré sa nám podarilo získať. Rodáčka z Považskej Bystrice má totiž postavičku ako lusk... A prsia? Za ich veľkosť sa veru hanbiť nemusí! 

Po tom, čo pred dvomi týždňami vypadla z projektu prsnatá Nikola Ledecká, sa tak muži opäť budú mať na čo pozerať. Navyše so zvádzaním a zmyselnými pózami má Daniela tiež bohaté skúseností. Súdime podľa záberov, ktoré kráska zverejnila na Facebooku. Veď pozrite sami! 

Daniela Nikoleta Kortišová má na Facebooku kopec poriadne zvodných fotiek.
Zobraziť galériu (9)
Daniela Nikoleta Kortišová má na Facebooku kopec poriadne zvodných fotiek.  (Zdroj: Facebook D.N.K.)

Viac o téme: Farma 6Daniela Nikoleta Kortišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu