Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Napumpovaná kráska z Markízy provokuje: Týmto telom pobláznila rozmaznaného synáčika!

Exfarmárka Daniela Nikoleta Kortišová rada provokuje. Zobraziť galériu (4)
Exfarmárka Daniela Nikoleta Kortišová rada provokuje. (Zdroj: Facebook D.N.K.)

BRATISLAVA – Vystavuje svoje prednosti na obdiv! Mladá Považanka Daniela Nikoleta Kortišová (20), ktorá sa zviditeľnila vďaka šou Farma, nezabúda na svojich fanúšikov ani na sociálnej sieti. Tu ich pravidelne zásobuje šteklivými fotografiami svojej sexi postavičky. Pred pár dňami zavesila tiež poriadne dráždivé „selfíčko“ svojich obrovským melónov, ktorými ešte počas šou pobláznila aj rozmaznaného Michala Pavlíka (18).

Hanblivka rozhodne nie je! Bývalá účastníčka tuningovej súťaže krásy a markizáckej šou Farma Daniela Nikoleta Kortišová rozhodne vie, ako zaujať. Presvedčiť sa o tom môžu predovšetkým jej fanúšikovia na sociálnych sieťach, kde blondínka s plnými perami, umelými mihalnicami  a napumpovanými prsiami neustále zverejňuje sexi provokatívne zábery.

Aj pred pár dňami pridala dráždivú selfie, ktorá nenechá chladným žiadneho muža. O tom by vedel rozprávať aj jej farmársky exkolega Michal Pavlík, ktorého svojho času kráska poriadne pobláznila. Rozmaznaný synáčik, ktorému sa na statku nechcelo veľmi pracovať, je však už zvyknutý na mnohé krásne ženy. Tie ho aj vďaka bohatým rodičom neustále obklopujú, a tak ho Daniela zrejme aj preto neopantala úplne.  Kráske to však zrejme vôbec nevadí a vychutnáva si život plnými dúškami. 

Viac o téme: FarmaDaniela Nikoleta Kortišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu