Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najnenávidenejšia markizácka farmárka: Robili z nej št*tku a ona pritom... Ty brďo, fakt?!

Lívia Koristová bola spomedzi farmárov najviac nenávidená. Zobraziť galériu (10)
Lívia Koristová bola spomedzi farmárov najviac nenávidená. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Toto by na ňu asi nepovedali! Pre Líviu Koristovú (21) bol pobyt na markizáckej Farme poriadne náročný. Veď len za prvé štyri týždne v súťaži bola slúžkou hneď trikrát. Práve ryšavku totiž súťažiaci najviac nenávideli. Až tak veľmi, že v štipľavých poznámkach na jej adresu dokonca často naznačovali, že sa v reálnom živote živí ako prostitútka. Keby však vedeli, ako je to v skutočnosti, všetkým by padla sánka.

Piatkový duel sa na markizáckej Farme stal osudným pre 21-ročnú Líviu Koristovú. Tá prehrala boj s východniarkou Petrou Bejdovou. No zatiaľ čo mladučká ryšavka svoj odchod z projektu brala pomerne ťažko, jej kolegovia z Farmy skákali od radosti. Práve rodáčku zo Žiliny totiž väčšina súťažiacich doslova neznášala. 

To sa napokon odzrkadlilo aj na jej obsadzovaní do najnepríjemnejšej úlohy na statku – len za prvé štyri týždne sa Lívia stala slúžkou hneď trikrát. Navyše, súperi mali často na jej adresu aj poriadne ostré poznámky. Dokonca priamo pred kamerami naznačovali, že sa Koristová živí prostitúciou. A to len preto, že nechcela prezradiť, ako si zarába na živobytie. 

„Ja nebudem chodiť ani na záchod, lebo dostaneme nejakú nákazu od nej a bude zle. Určite sa v tej posteli obšuchuje o neho. A čo si pomyslíš o dievčati, keď ti nechce ani povedať, akú robotu robí. A tu ukazuje, akú robotu asi robí,“ zahlásila na adresu Lívie Nikola Ledecká. No keby vedela, aká je celá pravda, zrejme by od prekvapenia onemela. 

Ako sa nám totiž podarilo zistiť, ryšavá farmárka sa dlhé roky živila v zahraničí ako modelka. Vďaka svietivým vlasom, štíhlej postave a zaujímavému vzhľadu ju modelingoví agenti obsadili do reklám nielen na Slovensku, ale aj v susedných Čechách či ďalekom Singapure. 

Mladučká kráska sa objavila aj v niekoľkých módnych magazínoch, kde predvádzala luxusné kúsky zvučných módnych značiek, či v obchodnom dome na veľkoplošnej reklame. Ktovie, ako by na tento fakt zareagovali farmári, keby sa dozvedeli, že ich nenávidená súperka je v skutočnosti úspešná modelka. Asi by mi padla sánka! 

Lívia Koristová sa objavila aj v zahraničných módnych magazínoch, kde predvádzala luxusné kúsky zvučných módnych značiek.
Zobraziť galériu (10)
Lívia Koristová sa objavila aj v zahraničných módnych magazínoch, kde predvádzala luxusné kúsky zvučných módnych značiek.  (Zdroj: Facebook L.K.)

Viac o téme: FarmaLívia Koristová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu