Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Situácia, aká na Farme ešte nebola: Kveta Horváthová len čumela!

Kveta Horváthová takéto niečo v histórii šou ešte nezažila. Zobraziť galériu (5)
Kveta Horváthová takéto niečo v histórii šou ešte nezažila. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Vypätá atmosféra, ponorková choroba - to všetko aktuálne vládne na markizáckej Farme. No podobné chvíle boli v histórii šou stále. O to prekvapivejšia bola situácia, ktorá nastala na televíznom statku najnovšie. Keď totiž Kveta Horváthová (38) dala farmárom ponuku, že jednému z nich dá 2000 eur a môže nadobro odísť zo súťaže, prihlásilo sa hneď 6 ľudí. Takéto niečo sa v projekte ešte nikdy nestalo, zaskočená zostala aj samotná moderátorka.

Už viac ako 2 mesiace bojujú farmári na markizáckom statku o rozprávkovú výhru 50 000 eur. Sú ďaleko od svojich blízkych a civilizácie a celé týždne trávia s tými istými ľuďmi, s ktorými neraz prichádzajú do ostrých konfliktov. Aj preto počas piatkového duelu niektorí z nich vyjadrili želanie, že by chceli z projektu nadobro odísť.

A toto prianie sa moderátorka šou Kveta Horváthová rozhodla v utorok splniť. Na markizácku Farmu prišla s jedinečnou ponukou – 2000 eur v hotovosti za okamžitý odchod domov pre jedného zo súťažiacich. Následnú reakciu však po skúsenostiach z minulých ročníkov teda rozhodne nečakala.

Vzdať boj o 50 000 eur sa totiž rozhodlo hneď 6 farmárov! No paradoxne nie tí, čo ešte pred pár dňami mali plné ústa rečí o vysnívanom odchode. To zaskočilo aj samotnú markizáčku, takáto situácia sa totiž v histórii Farmy ešte nikdy nestala. 

O osude šestice farmárov, ktorí prejavili záujem o odchod, nakoniec musela rozhodnúť novozvolená farmárka týždňa Katarína Cíbiková. Domov poslala Petra Kovaliča, ktorý sa na statku zdržal len niečo vyše týždňa. Topky.sk k tejto nevšednej situácii položili pár otázok aj samotnej moderátorke, zatiaľ nám však neodpovedala. 

Viac o téme: Kveta HorváthováFarma 6
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu