Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Panika v Markíze: Farmári utiekli zo statku, kauzu chceli v telke ututlať!

Farmári už stihli oľutovať to, že zdrhli zo statku. Zobraziť galériu (5)
Farmári už stihli oľutovať to, že zdrhli zo statku. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Toto tu ešte nebolo! Ôsmi finalisti markizáckej Farmy utiekli počas nakrúcania reality šou zo statku. V nestráženej chvíli sa pod rúškom noci vytratili do blízkej usadlosti. Tvorcovia programu ich dlhé hodiny nevedeli nájsť. Oni si zatiaľ spokojne popíjali slivovicu v obývačke domácej pani z priľahlej dediny. Za tento neuvážený krok si každý jeden z farmárov vyslúžil pokutu 15 000 €. Televízia sa rozhodla, že prehrešok radšej ani neodvysiela.

V pondelkovej časti markizáckej reality šou boli diváci svedkami návratu vypadnutých súťažiacich na statok. Finalisti vyradení z hry si dobre uvedomovali, že sú na Farme iba na návšteve, a preto svoj pobyt aj tak poňali. Celý čas iba oddychovali a nič nerobili. Ku koncu týždňa sa však partia mladých ľudí začala nudiť. Napadlo im teda, že by bolo fajn osláviť poslednú noc na statku. Stretli sa však s problémom. Hospodár im na ich počudovanie nepriniesol žiaden alkohol. A to farmárov poriadne nahnevalo. Celú situáciu preto riešili po svojom.

V noci sa počas nestráženej chvíľky rozhodli ôsmi vypadnutí súťažiaci, že si odskočia do blízkej dediny po chľast. „Vytratili sme sa pomedzi duelantské chatky,“ priblížil topkám spôsob úniku farmár Peter Vaculčík. V malej usadlosti vyvolala partia ľudí známych z televíznej obrazovky rozruch medzi domácim obyvateľstvom. „Ľudia nás na ulici spoznávali, boli prekvapení, že nás vidia,“ prezradil Vaculčík. „Zisťovali sme, kde je krčma, no bola už zatvorená, preto nás jedna milá pani pozvala k sebe domov na slivovicu. Dokonca sme od nej aj fľašu dostali,“ opísal situáciu Bratislavčan. Zatiaľ čo Markíza hľadala nezvestných farmárov, oni si spokojne popíjali v obývačke domu.

Utečencov sa podarilo tvorcom nájsť až po dlhých troch hodinách neustáleho pátrania. Všetkých posadili do auta a rýchlo odviezli späť na Farmu, kam patria. Neposlušným súťažiacim však zamrzol úsmev na tvári v momente, čo sa dozvedeli, akú má celá situácia dohru. „Porušili sme zmluvné podmienky, každý z nás dostal pokutu 15 000 €,“ prezradil Peter. Túto informáciu nám potvrdili aj v Markíze. „Každý farmár, ktorý porušil pravidlá formátu a dobrovoľne opustil priestory statku, obdržal upozornenie o porušení zmluvy a tiež výzvu na úhradu pokuty vo výške 15 000 euro,“ znie oficiálne stanovisko televízie. Je zrejmé, že po tomto budú farmári na svoje dobrodružstvo veľmi dlho spomínať. Slivovica od pani domácej ich totiž vyšla na 120 000 €.

Tip: Pozriete si program televízie Markíza na dnešný deň i na sviatky. Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu