Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Táto sexi kosť milenkou farmára?! Je mi z neho na vracanie, tvrdí kráska!

Peter Vaculčík sa chvastal tým, že randil so sexicou Kristýnou Pumprlovou. Zobraziť galériu (14)
Peter Vaculčík sa chvastal tým, že randil so sexicou Kristýnou Pumprlovou.

BRATISLAVA – Ďalší výmysel?! Nie je žiadnym tajomstvom, že Peter Vaculčík (20), ktorý momentálne účinkuje v markizáckej Farme, o sebe veľmi rád rozpráva. Niektoré zo svojich zážitkov dokonca prezentuje farebnejšie, než v skutočnosti sú. Pred súpermi sa najnovšie chvastal skutočne skvelým úlovkom – jeho bývalou milenkou je vraj Miss Fashion TV 2012 Kristýna Pumprlová. Zvodnej sexice sme sa preto spýtali, čo je na tom pravdy. Otvorenosťou nás poriadne prekvapila.

Viacerí účinkujúci z aktuálnej série markizáckej Farmy sa zhodujú v tom, že majú ohľadom sexuálnej orientácie Petra Vaculčíka vážne pochybnosti. Zrejme aj z toho dôvodu robí mladý Bratislavčan všetko preto, aby v očiach verejnosti vyznel ako frajer. „Viackrát sa chválil, že randil s úspešnou českou modelkou,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia súťaže.

Ako sme v súvislosti s tým zistili, Petrovou bývalou frajerkou má byť držiteľka titulu Miss Fashion TV 2012 Kristýna Pumprlová. Pri pohľade na zvodnú blondínku by farmárovi mohol závidieť nejeden chlap. Niečo však na tomto romániku nesedí. Zaujímavé totiž je, že zatiaľ čo statkár atraktívnu slečnu ospevuje, ona mu nevie prísť na meno. Podľa jej slov sa ani nedá nazvať vzťahom to, čo spolu prežili.

„My sme mali taký vzťah-nevzťah. Väčšinu času som bola v Amerike a v zahraničí, takže sme v podstate ani neboli spolu,“ povedala nám hneď v úvode Kristýna. Peter sa s ňou podľa jej slov nakontaktoval cez sociálnu sieť facebook. „Občas za mnou chodil do môjho rodného mesta. Behal za mnou ako taký Punťo, bol strašne dotieravý,“ dodala zvodná modelka.

Keďže sa na statku vo veľkej miere špekuluje o Petrovej orientácii, na rovinu sme sa plavovlásky spýtali, či medzi nimi došlo k sexu. „Rozhodne sme sa intímne nezblížili,“ povedala veľavravne Kristýna. Tá, podobne, ako Paviel Rochnyak, doplatila na to, že sa s Vaculčíkom zaplietla. Mal ju totiž pripraviť o financie. „Momentálne to riešia moji právnici,“ priznáva problémy s mladíkom Pumprlová, ktorá sa netají tým, že sa jej farmár hnusí. „Zdvíha sa mi z neho žalúdok. Nechcem s ním byť vôbec spájaná. Je mi z neho zle,“ uzavrela blondínka.

Peter Vaculčík sa chválil aférkou so sexicou Kristýnou. Toto telo však do postele nedostal.
Zobraziť galériu (14)
Peter Vaculčík sa chválil aférkou so sexicou Kristýnou. Toto telo však do postele nedostal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu