Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Krutý odchod z Farmy: Dlhé hodiny utrpenia a plač!

Peter Vaculčík musel súťaž opustiť. Jeho koniec v reality šou mal však trpkú príchuť. Jana Kállayová si za kamarátom aj poplakala. Zobraziť galériu (7)
Peter Vaculčík musel súťaž opustiť. Jeho koniec v reality šou mal však trpkú príchuť. Jana Kállayová si za kamarátom aj poplakala.

BRATISLAVA – Konečne! Peter Vaculčík (20) sa už pri minulotýždňovom dueli netajil tým, že by markizácku Farmu veľmi rád opustil. Túžba sa mu naplnila pri poslednom súboji, ktorý dopadol v jeho neprospech. Radosť mladého Bratislavčana však mala poriadne trpkú príchuť.

Peter Vaculčík sa v pozícii duelanta ocitol hneď dva týždne po sebe. Minule si zmeral sily s kamarátkou Janou Kállayovú, s ktorou sa však kvôli porušeniu pravidiel museli obaja na opustený statok vrátiť ako sluhovia. Teraz si za súpera zvolil svalnáča Mária Drobného, ktorý ho z hry napokon vyradil.

Mladík sa netajil tým, že bude pre neho odchod zo súťaže vykúpením. Zrejme aj preto si zvolil za druhého duelanta práve Mária, ktorý si s ním poľahky poradil. Presilu mal nielen pri pretláčaní, ale aj v hákovaní. Treťou disciplínou sobotňajšieho duelu bolo tajomstvo.

Peter opúšťal súťaž po desiatich týždňoch. „Už bol asi čas, už to bolo dlho,“ poznamenal spokojne mladík, ktorý tesne pred odchodom zažil na statku zrejme svoje najhoršie chvíle. „Cez noc som sa zobudil, že mám studené nohy. Mal som na nich kopu snehu. Nevedel som si zakúriť. Som totálne nevyspatý a premrznutý,“ posťažoval sa Vaculčík.

Farmárov odchod niesla pomerne ťažko jeho parťáčka Jana. „Je mi za ním smutno. Cítim sa tu taká sama,“ poznamenala so slzami v očiach blondínka, ktorá by súťaž už taktiež rada opustila. Myslíte si, že bude ďalšou v poradí?!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu