Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Farmár Peter sa psychicky zrútil: Zložila ho smrť!

Farmár Peter Vaculčík sa dozvedel o smrti strýka z listu od rodiny. Zobraziť galériu (6)
Farmár Peter Vaculčík sa dozvedel o smrti strýka z listu od rodiny. (Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA – Krutá rana osudu! Okrem drsných podmienok na statku sa musí farmár Peter Vaculčík (20) vyrovnať s ďalšou psychickou ujmou. Na hospodárstvo mu totiž prišiel list od rodiny, v ktorom sa dočítal o smrti blízkeho človeka. Mladému Bratislavčanovi zahynul strýko. Najhoršie na tom všetkom je to, že kvôli účasti v reality šou mladík nemôže prísť na pohreb.

Veľa roboty, drsné podmienky a odlúčenie od blízkych! To je len zlomok z toho, s čím všetkým sa musia súťažiaci v reality šou Farma popasovať. Pre Petra Vaculčíka sa však tento pobyt stal najnovšie nočnou morou aj z iného dôvodu.

Bratislavčanovi totiž prišiel na opustený statok list od rodiny so šokujúcou správou. Peter sa v ňom dozvedel, že so svojím milovaným strýkom sa už nikdy nestretne. Nedávno zomrel. „Je to pre mňa rana,“ poznamenal so slzami v očiach Vaculčík.

Ako ďalej pred kamerami prezradil, so strýkom veľmi dobre vychádzal. O to viac ho preto mrzí, že sa nemôže zúčastniť pohrebu. „Som strašne silný človek. Môj strýko Slávo ma dohnal k slzám práve preto, že bol môj vzťah k nemu veľmi intenzívny. Aj keď čas s ním nebol taký intenzívny,“ povedal zdrvený farmár, ktorý sa večer na statku od žiaľu opil.

Tip: Pozriete si večer Farmu alebo dobrý film? Rozhodnite sa podľa programu na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu