Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Nenávistná vojna Frčkovej a Komorovej: Pozrite, ako na seba kydajú kvôli Adamovi!

Adam Kováč sa v súťaži zaplietol najskôr s Nikolou Komorovou (vľavo). Momentálne tvorí pár s Luciou Frčkovou (vpravo). Obe ženy si kvôli mladíkovi nevedia prísť na meno. Zobraziť galériu (8)
Adam Kováč sa v súťaži zaplietol najskôr s Nikolou Komorovou (vľavo). Momentálne tvorí pár s Luciou Frčkovou (vpravo). Obe ženy si kvôli mladíkovi nevedia prísť na meno.

BRATISLAVA – Intrigy a klamstvá! Kedysi kamarátky Lucia Frčková (28) a Nikola Komorová (20) si dnes nevedia prísť na meno. Príčinou je kolega zo statkárskej šou Adam Kováč (24), s ktorým sa obe dámy počas pobytu na hospodárstve zaplietli. Hoci by sa mohlo zdať, že s odstupom času nevraživosť medzi ženami utíchne, nie je tomu tak. Najnovšie si opäť skočili do vlasov.

Konflikt z Farmy má svoju dohru! V súčasnosti sa spory medzi niekdajšími priateľkami ešte viac vyostrili. Dôvod? Adam Kováč, ktorý momentálne bojuje o výhru v markizáckom projekte Pláž 33. Ako nám totiž Lucia Frčková prezradila, jej sokyňa neustále vyhľadáva mladíkovu spoločnosť.  „Ona sa s našim vzťahom nevie zmieriť. Doteraz to nevie prežiť. Aj minule sa vybrala na Pláž, keď mala službu jeho zmena. Vo chvíli, keď tam zbadala mňa s deťmi, tak radšej odišla,“ povedala nám.

Ako sme sa od dvojnásobnej mamičky ďalej dozvedeli, toto nie je jediný dôvod, kvôli ktorému si robí vrásky na čele. Podľa nášho zdroja totiž začala Nikola vo svojom okolí šíriť informáciu, že sa s Adamom tajne stretli ešte pred jeho odchodom do letnej šou. Vraj jej mladík hovoril, že vzťah s Luciou ľutuje a chce od nej odísť. Samotná Frčková to však nepripúšťa.

„Nad týmito Nikolkinými výmyslami, ktoré potrebuje rozprávať, aby sa o nej písalo, sa len pousmejem. S Adamom žijem nejaký ten mesiac, takže viem o každom jeho kroku,“ poznamenala blondínka. Ako tiež dodala, kvôli Nikoliným sústavným atakom si vraj musela spolu s partnerom zmeniť telefónne čísla. „Vyvolávala a vypisovala smsky, otravovala aj Adamovu rodinu a jeho sestru,“ prezradila blondínka.

V súvislosti so spomínaným stretnutím sme sa spojili aj s Komorovou. Tá poprela, že by niečo také tvrdila. „Nič o tom neviem. My sa spolu vôbec nerozprávame. Jeho a Luciu nechcem nikdy vidieť. S Adamom by som sa ani nestretla. Je mi nechutný,“ reagovala Nikola, ktorá sa bola na Pláži 33 údajne pozrieť len raz. Aj to vraj vtedy, keď jej bývalý milenec nepracoval. 

Tmavovláska taktiež vyvrátila všetky Luciine tvrdenia, že by jej partnera nejakým spôsobom otravovala. „To sú hlúposti. Mám priateľa, odkedy som vyšla z Farmy. O Adama absolútne nestojím. Ani počas súťaže sa mi nepáčil, bola to len hra,“ uzavrela Bratislavčanka.  Ako to teda v skutočnosti je, vedia len aktéri tohto konfliktu. Isté však je, že si na meno tak skoro určite neprídu. Ak vôbec.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu