Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Trest za zakázanú lásku s farmárkou Frčkovou: Kováč prehovoril o krachu!

Adam Kováč má kvôli vzťahu s Luciou Frčkovou problémy. Zobraziť galériu (8)
Adam Kováč má kvôli vzťahu s Luciou Frčkovou problémy.

BRATISLAVA – Chce zabojovať! Ako sme vás včera na topkách informovali, vzťah Adama Kováča (24) a Lucie Frčkovej (28) je po necelom polroku v troskách. Hoci je nádej na záchranu ich lásky malá, sebavedomý Bratislavčan zaplatil za románik s dvojnásobnou mamičkou krutú daň. Čo všetko kvôli nej obetoval?

Sladkému farmárskemu romániku je koniec! Keď sa Adam Kováč a Lucia Frčková do seba bláznivo zamilovali, vyzeralo to tak, že spoločne zvládnu všetky životné nástrahy a prekážky. Po pár mesiacoch má však ich láska poriadne trpkú príchuť.

Všetko nasvedčuje tomu, že ani samotní aktéri romániku netušia, ako to s nimi vlastne je. Frčková v súčasnosti žije v jednej domácnosti s otcom svojich detí Jozefom v okolí Brezna. Adam je od nej vzdialený takmer tristo kilometrov a trápi sa nad tým, že ich vzťah prechádza vážnou skúškou.

„Máme vo vzťahu pretrvávajúce problémy,“ priznal farmár, ktorý bol kvôli Lucii ochotný pretrhnúť dobré vzťahy so svojimi rodičmi. Tí si nemyslia, že Frčková je pre neho vhodná partnerka. No zamilovaný Kováč má iný názor. „Lucia pre mňa strašne veľa znamená. Nikdy som domov nepriniesol žiadnu inú ženu iba ju. No zo strany mojej rodiny sme boli odmietnutí. Je to ťažké a pre Luciu aj veľmi nepríjemné,“ vysvetlil pôvod partnerskej krízy zronený farmár.

Mladík prišiel kvôli zakázanej láske nielen o bývanie, ale aj o finančnú podporu zo strany rodičov. Jeho mama a otec totiž patria do kategórie solventnejších. „Rodičia nás nevedia pochopiť. Odpísali ma a otočili sa mi chrbtom, keď som potreboval pomoc. Padali doma rôzne slová, ich sprosté námietky mi prišli bezdôvodné. Nedalo sa to tam vydržať. Keď som sa balil, otec mi povedal: „Ak chceš, choď preč. Ale kľúče tu necháš!“ Bolo to také obojstranné,“ povedal nám farmár, ktorý bol ochotný svojich najbližších opustiť. 

Napriek týmto okolnostiam sa Kováč netají tým, že dvojnásobnú mamičku stále intenzívne miluje. „Práve sme spolu asi dve hodiny telefonovali. Veľa vecí sme si vysvetlili. Čo chceme, čo nechceme. Je to ťažké, ale aj za ňu môžem povedať, že sme sa nerozišli,“ dodal Adam, ktorý robí všetko pre to, aby románik zachránil. 

Je však otázne, či jeho vynakladaná snaha nie je zbytočná. Frčková mu totiž nemôže byť v týchto ťažkých chvíľach adekvátnou oporou. V súčasnosti trávi čas hlavne so svojimi deťmi a s ich otcom, s ktorým stále bývajú pod jednou strechou. „Na Luciu je toho veľa, potrebuje pomoc. Jozef sa zachoval dobre a kým sa správa normálne a nerobí jej zo života peklo, tak nech tam býva. V podstate mi to vadí, že tam žije s nimi, ale nič s tým nenarobím. Je to stále otec tých detí a aktuálnej situácii to len prospieva. Pokiaľ viem, spávajú oddelene, nič viac s tým nenarobím,“ okomentoval zvláštne trojuholníkové spolužitie mladý Bratislavčan.

Zdá sa, že len čas ukáže, ako bude farmárska romanca pokračovať. „Bojujeme ďalej. Je to ťažké. Vídame sa málo, ale snažíme sa,“ uzavrel so smútkom v hlase Adam. 

Tip: Pozriete si večer Farmu alebo radšej nejaký dobrý film? Rozhodnite sa podľa programu na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu