Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Farmárka Frčková odkopla Adama: Po 5 mesiacoch koniec lovestory!

Láska Lucie Frčkovej a Adama Kováča je už minulosťou. Zobraziť galériu (7)
Láska Lucie Frčkovej a Adama Kováča je už minulosťou.

BRATISLAVA – Nevydržalo im to! Lucia Frčková (28) a Adam Kováč (24) sa dali dokopy v markizáckej šou Farma. Mladý Bratislavčan poplietol dvojnásobnej mamičke hlavu tak veľmi, že kvôli nemu odišla od otca svojich detí a odsťahovala sa za ním do hlavného mesta. Po necelom polroku sa však situácia medzi párikom zmenila. Blondínka a sebavedomý mladík sa podľa našich informácií rozišli.

Hoci vzťah Lucie Frčkovej a Adama Kováča vyzeral spočiatku ako láska na celý život, realita je v súčasnosti iná. Po zhruba piatich mesiacoch to medzi dvojicou začalo škrípať. Podľa našich informácií partnerskú krízu neustáli. Hlavným dôvodom vraj boli blondínkine deti – synček Brooklyn a dcérka Sherry, na ktoré mladý Bratislavčan žiarlil.

„Adamovi vadilo, že Lucia ich pred ním neustále uprednostňuje,“ dozvedeli sme sa z okolia dvojice. Situácia sa údajne vyostrila len pred pár dňami, keď mal blondínkin synček zdravotné problémy a skončil v nemocnici. „Lucia bola pochopiteľne v strese, no Adam vyžadoval jej pozornosť. Ako keby vôbec nechápal, o čo ide. On len všade vyhlasoval, ako veľmi sa bude o deti starať a tak. Skončilo to však len pri tých rečiach,“ prezradil náš zdroj. 

Keď sme oslovili Adama, priznal, že to medzi nimi nie je už také ako predtým. „Dajme tomu, že všetko je v pohode. Je to teraz zaujímavé, ale nie je to až také strašné,“ naznačil farmár isté vzťahové problémy. „Neviem nič o tom, že by sme sa rozišli. To bude len nejaká bublina. Skúste možno zavolať Lucii, nech sa k tomu vyjadrí,“ zahmlieval Kováč, ktorý očividne sám nevie, na čom vlastne je. 

Spojili sme sa preto s Frčkovou. No ani od nej sme nedostali definitívne stanovisko. „Boli menšie problémy s Adamovými rodičmi. Zmenili sa a zrazu im začalo všetko prekážať. Vadili im napríklad moje deti,“ priznala problémy blondínka, ktorá sa kvôli tomu s Kováčom neustále hádala. „On je v pohode chalan, ale ja sa cez to neviem preniesť, dodala.

Podľa vlastných slov Lucia nechce vzniknutú situáciu príliš riešiť. No fakt, že sa rozhodla vrátiť k otcovi svojich detí, hovorí za všetko. „Všímam si, že on je asi jediný človek, ktorý pri mne stál v dobrom aj v zlom. S Adamom nie som už 2 dni vôbec v kontakte," uzavrela farmárka, ktorá bola v čase nášho telefonátu doma s Jozefom.

Kováč sa údajne s týmto jej rozhodnutím nevie zmieriť, o čom svedčia nielen opatrné vyjadrenia na margo rozpadu vzťahu, ale aj jeho aktivity na sociálnej sieti. Na svojom profile napríklad napísal, že momentálne prežíva zlý sen. No nechýbajú ani smutní "smajlíci". Dokonca odstránil ústredný záber s Luciou a zamenil ho za depresívne pôsobiacu fotku osamelého muža sediaceho na lavičke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu