Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Pozrite, ako ničí Haklovú Farma: Predtým krásna, teraz strhaná!

Monika sa párkrát zúčastnila markizáckeho Let´s Dance ako diváčka (vľavo). Na zábere žiarila, čo sa o fotografiách z Farmy povedať nedá. Zobraziť galériu (11)
Monika sa párkrát zúčastnila markizáckeho Let´s Dance ako diváčka (vľavo). Na zábere žiarila, čo sa o fotografiách z Farmy povedať nedá. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Na nepoznanie! Intrigy a drsné podmienky reality šou Farma si už vybrali svoju daň na súťažiacich. Príkladom môže byť aj finalistka Monika Haklová (37). Realitná maklérka pripomínala pred účinkovaním v televíznej šou sexi dračicu, na statku však pochudla, je neupravená, so strhanou tvárou a s poodlamovaným lakom na nechtoch.

Z luxusu do diery! Aby sa tridsaťsedemročná podnikateľka zviditeľnila, zvolia ten menej príjemný spôsob -  prihlásila sa do drsnej súťaže Farma. Ktovie, či svoje rozhodnutie s odstupom času neľutuje. Počas svojho pobytu nielenže čelí nespočetnému množstvu konflitov s kolegami, ale pobyt sa už stihol podpísať aj na jej vizáži. 

Ako vidno na záberoch, ťažký život blondínke určite neprospieva. Poznačil totiž Monikine črty tváre a tiež sa pohral s jej postavou. Počas šou totiž pochudla a stratila iskru. V porovnaní s fotografiami, ktoré vznikli pred súťažou, je rozdiel poriadne viditeľný. Veď posúďte sami!

Monika kedysi žiarila na móle, teraz je pochudnutá a strhaná.
Zobraziť galériu (11)
Monika kedysi žiarila na móle, teraz je pochudnutá a strhaná.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Tip: Viete ktorý deň vysielajú Farmu? Vysielajú ju aj dnes? Zistite viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu