Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Bullovej prvý deň na farme: Už pretŕča nahé silikóny!

Farmárka Gabriela v teplom kúpeli tak, ako ju príroda stvorila. Zobraziť galériu (9)
Farmárka Gabriela v teplom kúpeli tak, ako ju príroda stvorila.

BRATISLAVA – Ešte sa ani nestihla zabývať na Farme a už ukazuje bujné poprsie upravené skalpelom! Gabriela Bullová (28) rozvírila hladinu na markizáckom statku nielen svojím príchodom, ale aj extrovertnou povahou. Hneď v prvý deň svojho pobytu totiž všetkým dokázala, že rozhodne nepatrí medzi hanblivky.

Gabriela Bullová prezentuje samú seba ako divokú, temperamentnú a nespútanú ženu. A naozaj nekecá. Krátko po príchode na Farmu zo seba zhodila oblečenie a dopriala si kúpeľ v horúcej kadi. Po týždni strávenom v lese, kde bývala spolu s tromi farmármi pred "vniknutím" na statok, zo seba chcela zmyť všetku špinu. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby na seba okato nepútala pozornosť ostatných.

„Myslím, že sa počas kúpania nijako neskrývala. No nepozoroval som ju. Všimol som si, že chodí aj bez podprsenky. Vnady jej stále vybehujú von. Nedá sa to nevšimnúť,okomentoval exhibicionistickú povahu novej obyvateľky statku Roland Sedláček.

Zatiaľ čo muži na farme vnímajú túto Gabrielinu črtu celkom pozitívne, dámy z toho príliš nadšené nie sú. Krupiérka si však z intríg ťažkú hlavu určite robiť nebude. Sama totiž tvrdí, že vo všeobecnosti má i tak lepšie vzťahy s chlapmi. So ženami si príliš nevychádzam, lebo na mňa žiarlia,hovorí otvorene.

V súvislosti s Gabrieliným kúpaním treba tiež podotknúť, že podobne pikantné scénky ponúkli divákom už na začiatku šou Nikola Komorová, Monika Haklová a tiež Lucia Frčková. Tie sa vo vode vyšantili ešte v čase, keď to medzi nimi klapalo. Potom sa stihli znenávidieť. Ak ste zvedaví, čo všetko zo svojho tela Bullová ukáže pri čvachtaní, nenechajte si ujsť dnešnú časť markizáckej Farmy. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu