Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Farmárka Bullová ľutuje účasť v šou: Peklo zo života!

Gabriela si je vedomá toho, že sa na statku nesprávala ako vzorná matka dvoch detí. Zobraziť galériu (6)
Gabriela si je vedomá toho, že sa na statku nesprávala ako vzorná matka dvoch detí.

BRATISLAVA – Priliala olej do ohňa! Hoci Gabriela Bullová (29) išla do markizáckej Farmy s tým, že si finančne polepší, nepodarilo sa jej to. Svojimi excesmi navyše proti sebe ešte viac poštvala rodinu, s ktorou mala už aj tak dosť napäté vzťahy. Svoje vulgárne správanie musela tmavovláska vysvetľovať dokonca aj dcére.

Kontroverzná! Gabriela Bullová otvorene priznáva, že je považovaná za čiernu ovcu rodiny. Potvrdila to aj v pondelkovom online rozhovore na topkách. Ako nám v súvislosti s naštrbenými vzťahmi so svojimi najbližšími prezradila, účinkovanie v statkárskej šou ich ešte viac zhoršilo. 

Keďže sa tmavovláska predvádzala na obrazovkách v nie príliš lichotivom svetle, zaujímalo nás, čo na to povedali jej rodičia. „Otec so mnou nekomunikuje už dlhší čas, viac rokov. Keď som prišla z Farmy za nimi, pozeral dole, sklonil hlavu. Ja som okolo neho prešla hrdo dovnútra. Mám s ním zlý vzťah,“ prezradila so smútkom v hlase dvojnásobná mamička. Paradoxné ale je, že počas pobytu na Farme sa starali o jej ratolesti práve rodičia.

Zatiaľ čo otec radšej Gabrieline účinkovanie nekomentoval, mama sa s ňou pohádala. „Vynadala mi za to, ako som sa správala. Čo som jej na to mala povedať? Tak spravila som to, no čo už,“ hľadala správne slová Bullová. Aj napriek tomu je však žene, ktorá ju priviedla na svet, veľmi vďačná. „Môžem jej nohy a ruky bozkávať. Keď som bola v puberte, bola som na ňu veľmi zlá. Teraz som matka a viem, aké to je, keď dieťa robí zle. Dúfam, že moja dcéra si nezoberie príklad zo mňa,“ dodala.

Práve staršej ratolesti toho musela Gabriela po príchode domov veľa vysvetľovať. „Povedala som jej, čo a ako bolo s tým Tomášom. Že keď dvaja ľudia k sebe niečo cítia, nemusí to byť láska, sú tu aj iné pudy,“ prezradila na adresu svojich sexuálnych prehreškov farmárka. „Dcéra mi povedala, že je rada, že som sa s ňou konečne o takýchto veciach otvorene porozprávala,“ dodala.

Samotná Bullová si uvedomuje, že jej vystupovanie pred kamerami nebolo najvhodnejšie. „Možno som sa mohla troška slušnejšie správať. Keď si vypijem, zobrazia sa, bohužiaľ, moje zlé stránky. Videla som to a nebol na mňa pekný pohľad, budem sa snažiť to zmeniť,“ kajala sa tmavovláska, ktorá si teraz uvedomuje, že za excesy môže hlavne alkohol. „Chcela som sa odviazať. Vôbec som nebrala ohľad na to, že mám už dve deti a nie som slobodná baba. Teraz si to už uvedomujem,“ uzavrela.

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Gabrielou Bullovou. Prezradila tiež to, že má po svojom boku muža, s ktorým sú si blízki.

Gabriela Bullova

Tip: Pozrite si Farmu na Markíze! Presný čas vysielania sa dozviete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu