Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Neuveriteľná premena: Uhádnite, ktorá kráska z Let´s Dance takto pózuje!

Gabriela Gunčíková ako ju nepoznáme. Zobraziť galériu (5)
Gabriela Gunčíková ako ju nepoznáme.

BRATISLAVA – Je talentovaná, pôvabná a v súčasnosti predvádza zvodné krivky v tanečnej šou Let´s Dance. Verejnosť spoznala túto krásku len pred rokom, keď svojím vzhľadom a nadaním neočarila iba Slovensko, ale aj susedné Čechy. Nedávno však nafotila sériu záberov, na ktorých sa na seba vôbec nepodobá. Viete, ktorá blondínka sa vďaka úlohe modelky takto zmenila?

Gabriela Gunčíková (18) nám za krátky čas dokázala, že je všestranne nadaná. V medzinárodnej súťaži Česko Slovenská SuperStar predviedla spevácke kvality, na parkete Let´s Dance zasa ukazuje pohybové zručnosti (vyhrajte vstupenky na tanečnú šou, kliknite SEM!). Najnovšie však vysvitlo, že ani úloha modelky jej nerobí žiadny problém.

Gunčíková totiž nafotila módny editoriál do najnovšieho vydania českého magazínu Style. Na záberoch predvádza všetky svoje pôvaby. Pri pohľade na ňu by ste chvíľkami neverili, že je to práve ona. V súvislosti s tým nám Gabriela prezradila, že sa na krátku chvíľu vcítila do kože francúzskej herečky Brigitte Bardot, ktorá bola jednou z najväčších ikon 60tych rokov.

Podľa slov bývalej superstaristky trvalo fotenie zhruba šesť hodín. „Zistila som, že modelky to nemajú vôbec jednoduché. Vystriedala som asi sedem outfitov, ale bola tam príjemná atmosféra a skvelý tím,“ pochvaľovala si Gunčíková, ktorá bola z celkového výsledku nadšená.

FOTO Gabriela Gunčíková ako sexidol zo 60tych rokov.

Gabriela Gunčíková nafotila módny
Zobraziť galériu (5)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu