Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zmachlená Gunčíková: Nikto by ju nespoznal!

Gabriela Gunčíková ako Kleopatra. Zobraziť galériu (7)
Gabriela Gunčíková ako Kleopatra.

PRAHA – To je ale premena! Pri pohľade na aktuálne zábery Gabriely Gunčíkovej (18) by speváčku spoznal zrejme málokto. Blond hrivu nahradili kratšie čierne vlasy, decentné líčenie vystriedali tony mejkapu. V superstaristkinom prípade však ide našťastie iba o dočasnú zmenu imidžu.

Ako niekto úplne iný! Strieborná finalistka druhej série Česko Slovenskej SuperStar sa v polovici januára  predvedie na divadelných doskách. Gabriela Gunčíková stvárni egyptskú panovníčku Kleopatru v rovnomennom muzikáli. Svoju novú úlohu si však vyskúšala už v stredu. A to na tlačovej konferencii k pripravovanému predstaveniu, kde sa predviedla v kostýme kráľovnej.

Pohľad na súťažiacu z Let´s Dance 5 mnohým vyrazil dych. Blondínka sa na seba vôbec nepodobala. Na hlave mala nasadenú čiernu parochňu, jej tvár hýrila rôznymi farbami. Keby okolo mňa hocikto v danej chvíli prešiel, určite by ma nespoznal,“ priznala so smiechom Gunčíková, ktorá podotkla, že blonďavé vlasy by si nenechala nikdy prefarbiť na čierno. 

Okrem netradičnej vizáže však Gabriela prekvapila aj bujným dekoltom. Ten vynikol vďaka kostýmu zlatej farby. „Cítila som sa v ňom celkom dobre, len ten obrovský golier nebol príliš pohodlný,“ uzavrela tému svojho divadelného angažmán speváčka. Uvidíme, ako jej to pôjde na doskách, ktoré znamenajú svet. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu