Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Gunčíkovej daň za Let´s Dance: Musia ju operovať!

Počas niektorých kôl Let´s Dance musela mať Gabriela na kolene bandáž. Zobraziť galériu (9)
Počas niektorých kôl Let´s Dance musela mať Gabriela na kolene bandáž.

BRATISLAVA – Zdravotné problémy! Hoci Gabrielu Gunčíkovú (18) vypadnutie z Let´s Dance mrzí, jej telo si určite vydýchne. Speváčkini lekári totiž začali biť na poplach. Dôvod? Každým kolom sa jej problémy s kolenom zhoršovali. Ak by takto pokračovala ďalej, v budúcnosti by mala s nohou obrovské komplikácie.

Strieborná finalistka druhej série Česko Slovenskej SuperStar sa v piatok večer rozlúčila s tanečnou šou Let´s Dance. Osudnou sa jej stala samba. Nemusí však ľutovať. Zdravie je totiž dôležitejšie než zvŕtanie sa na parkete.

Najviac si bezpochyby vydýchne plavovláskino koleno. To si v minulosti zranila počas lyžovačky a odborníci jej museli operovať meniskus. Problémy sa vrátili vtedy, keď sa začala premávať po parkete. V niektorých prípadoch si dokonca musela dať na nohu bandáž, aby vôbec mohla vystúpiť. Lekári jej preto tanec neodporúčali.

„Po skončení Let´s Dance musím ísť na operáciu. Tento týždeň idem na magnetickú rezonanciu. Len keď si predstavím, že budem opäť chodiť mesiac s barlami...“ povzdychla si Gabriela. Ako nám v súvislosti so zranením prezradila, bolesť cíti aj pri chôdzi. „No našťastie nie je až taká veľká. Koleno je však nestabilné. Keď urobím zlý pohyb, vypadne mi a vráti sa späť. Vtedy to, bohužiaľ, veľmi bolí,povedala topkám plavovláska. Gunčíková by teda rozhodne nemala problémy podceňovať. Ak v krátkej dobe nezasiahnu lekári, v budúcnosti by sa jej mohlo nedoliečenie kolena poriadne vypomstiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu