Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Markíza chystá šou, aká tu ešte nebola: Poznáme detaily!

Tréneri z americkej verzie šou The Voice. Zobraziť galériu (6)
Tréneri z americkej verzie šou The Voice.

BRATISLAVA - Koniec SuperStar?! Televízia Markíza chystá na jar ďalšiu česko-slovenskú spevácku šou. Tú od predchádzajúcej súťaže odlišuje niekoľko podstatných detailov. Ak ste stabilnými vymetačmi kastingov a vždy ste skončili v Hviezdnej rote, ani sa neprihlasujte!

Po jesennom tanci sa na jar opäť bude spievať! Markíza a Nova totiž pripravujú šou Hlas Česko Slovenska. A vyzerá to tak, že súťaž sa bude od SuperStar poriadne odlišovať! Aj keď hlavnou cenou je rovnako nahranie vlastného albumu.

Vekové hranice

V prípade novej šou je určený len minimálny vek. Súťažiaci musí mať 16 rokov, horná hranica neexistuje. Starší adepti teda nebudú musieť klamať o svojom dátume narodenia, ako sa tomu niekoľkokrát stalo počas SuperStar.

Porota

V Hlase Česko Slovenska sa s týmto pojmom vôbec neoperuje. V šou budú vystupovať takzvaní kouči, ktorí si vyberú svoje talenty a budú sa snažiť priviesť ich k víťazstvu. Koučmi v americkej verzii boli napríklad popová diva Christina Aguilera či frontman kapely Maroon 5 Adam Levine.

Hviezdna rota

Fanúšikovia antitalentov si tentoraz na svoje neprídu. Televízie totiž sľubujú, že diváci uvidia od úplného začiatku len tých, čo naozaj spievať vedia. „Všetci budú dobrí, my ale hľadáme toho najlepšieho!” znie heslo novej šou.

Miss súťaže

V SuperStar sme boli viackrát svedkami toho, ako porota posunula do ďalších kôl pekné dievčatá, i keď ich spevácky výkon si pochvalu nezaslúžil. Paľo Habera s kolegami často spomínali, že SuperStar musí aj vyzerať, aj spievať. Tentoraz vraj na vzhľade absolútne nezáleží.

Ktovie, ako to bude naozaj. Prihláška do súťaže totiž obsahuje aj položku fotografia, dokonca sa vyžaduje nielen portrét, ale aj celá postava. Zároveň je tam však aj miesto na video nádejného speváka. Navyše musí vyplniť, ako dlho sa venuje hudbe a dokonca sa oznámkovať v oblasti spevu, tanca a herectva. Trúfate si?!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu