Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Polícia zachraňovala nahého a bosého chlapčeka (3): Jeho matka zatiaľ spala, neskôr nafúkala 2,65 promile

Polícia zachraňovala nahého a bosého trojročného chlapca
Polícia zachraňovala nahého a bosého trojročného chlapca (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj )

VRÁBLE - Policajti z Vrábeľ zachraňovali trojročného chlapca, ktorý sa nahý prechádzal po frekventovanej ceste. Podľa polície sa dieťa dostalo von po tom, ako si nepozorovane otvorilo dvere bytu na štvrtom poschodí a vyšlo na ulicu.

archívne video

Otrasný prípad z Čiech: Matka (27) dobodala svoje deti, jedno zomrelo! Teraz jej hrozí výnimočný trest (Zdroj: Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje)

Zasahujúci policajti chlapcovi okamžite zabezpečili oblečenie aj obuv a požiadali o vyhlásenie oznamu o náleze dieťaťa v miestnom rozhlase. "Následne sa hliadka presúvala po meste a blízkom okolí, kde bolo dieťa nájdené, a pátrala po jeho rodinných príslušníkoch. Asi o polhodinu sa podarilo nájsť matku dieťaťa. Údajne zaspala a dieťa sa samo dostalo z bytu von," informovala polícia.

 

TROJROČNÉHO CHLAPČEKA NAHÉHO A BOSÉHO NA CHODNÍKU RATOVALI CHODCI AJ POLICAJTI 👦 👉 Policajti z Vrábel boli na základe...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Saturday, July 9, 2022

Matka nafúkala 2,65 promile

Hliadke sa však komunikácia s matkou nepozdávala. "Nevedela reagovať na otázky a bola dezorientovaná. Podrobili ju preto dychovej skúške. Jej výsledok bol 2,65 promile. Dieťa si nakoniec prevzala stará mama, ale to už s asistenciou pracovníkov úradu práce, sociálnych vecí a rodiny, ktorí budú vec ďalej riešiť," uviedla polícia.

Viac o téme: AlkoholChlapecPolícia Vráble
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu