Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Surovosť na školách: 11-ročný kopol svojho rovesníka do rozkroku!

Mama Anna sa bojí o synove zdravie.
Mama Anna sa bojí o synove zdravie.

TEKOVSKÉ LUŽANY - Surovosť niektorých detí dnes nepozná hranice! Šiestaka Paľka (11) z Tekovských Lužian (okr. Levice) kopol piatak Fero (11) do rozkroku tak silno, že bezprostredne po útoku močil krv. Paľka s veľkými bolesťami previezli zo školy rovno do nemocnice!

„V piatok ráno pred vyučovaním som si chcel zájsť do obchodu kúpiť sladkosť. Pred šatňou ku mne pristúpil Fero a z celej sily ma kopol kolenom do rozkroku,“ opisuje trpkú skúsenosť Paľko.

Po útoku klesol na zem a v silných bolestiach sa schúlil do klbka. Keď sa s vypätím síl dostal na záchod, zistil, že močí krv! „Zľakol som sa. Spolužiaci bežali po mamu, ktorá ma okamžite odviezla k lekárovi do Levíc,“ povedal útly chlapec. Mama Anna (48) s ním zašla k urológovi, ktorý Paľkovi odporučil týždenný pokoj. „Zajtra má ísť do školy, no bojí sa,“ posťažovala sa včera zúfalá mama. Ferova mama Božena nad synom len zalamuje rukami.

„Je hyperaktívny, chodila som s ním ku psychologičke. Vraj z toho musí vyrásť. Po tom, čo v piatok urobil, som mu však riadne naložila a na týždeň som mu zarazila vychádzky,“ povedala. Šéf obecných policajtov Peter Podhorský potvrdil, že už riešili prípad, keď vzrastom drobnému Paľkovi v škole ubližoval iný chlapec.

Podľa riaditeľky školy Márie Konczovej na deti dozerajú tak, ako je to v ich silách. Ferovi, ktorý zranil Paľka, vraj znížia známku zo správania.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu