Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Ach, tie obrúčky: Fico ju nenosí, ministri áno!

Premiér na symbol manželskej lásky kašle. Zobraziť galériu (6)
Premiér na symbol manželskej lásky kašle.

BRATISLAVA - Každý z politikov sa snaží chrániť súkromie. Ako štátne tajomstvo ho však tvrdohlavo ukrýva predseda vlády Robert Fico. Namiesto toho, aby sa objavovala po jeho boku prvá dáma Svetlana, schováva ju. Nový Čas si všimol, že Fico nenosí obrúčku už od vstupu do veľkej politiky. Ministri jeho vlády však so symbolom manželstva žiadny problém nemajú.

Pokúšali sme sa zistiť, prečo sa Robert Fico vyhýba noseniu obrúčky na prstenníku. Veď práve tento prsteň symbolizuje pevné puto, ktoré vzniká sobášom medzi mužom a ženou. „Premiér na to nebude reagovať,“ odkázala nám hovorkyňa Smeru Katarína Kližanová-Rýsová. Ficova manželka Svetlana učí na Právnickej fakulte UK a povinnostiam premiérovej manželky sa zatiaľ úspešne vyhýba.

S obrúčkou ako symbolom manželstva sa však radi pochvália ministri Ficovej vlády. Pre Miroslava Jureňu z HZDS, ktorý je na čele rezortu pôdohospodárstva, znamená tento prstienok naozaj veľa aj po dlhoročnom manželstve. „Dokonca sme si s mojou polovičkou dopriali po desiatich rokoch aj výmenu obrúčok. Teraz ich máme už modernejšie, z bieleho zlata a nádherne tepané,“ pochválil sa Novému Času Jureňa. Automaticky nosia obrúčku i ďalší ženatí ministri nominovaní Smerom - Marek Maďarič, Ivan Valentovič, Ľubomír Vážny či František Kašický.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu