Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Fico, prečo nenosíš obrúčku?

Na ruke ženatého premiéra chýba obrúčka.
Na ruke ženatého premiéra chýba obrúčka. (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Premiér Robert Fico sa vytrvalo odmieta vyjadriť nielen k svojmu vzťahu k advokátke Zuzane Kupcovej, ale aj k vlastnej manželke Svetlane Ficovej.

Nový Čas ho vyzval, aby prezradil, s kým trávil letnú dovolenku. Cez hovorkyňu odkázal len, že bol s manželkou a synom, ale neprezradil kde. Všimli sme si, že premiérovi nikdy neprirástla obrúčka k srdcu...

V nedávnom exkluzívnom rozhovore pre Nový Čas už len pri zmienke o manželke premiér zareagoval podráždene: „Na to zabudnite!“ Svetlana Ficová sa po boku manžela-premiéra objavuje veľmi zriedkavo. Aj minulé leto trávila bez manžela dovolenku v Taliansku, len so synom Michalom a príbuznými.

„Predseda vlády SR Robert Fico sa počas svojej celej politickej kariéry nikdy nedelil s bulvárom o svoje súkromie,“ odkázal nedávno po svojej hovorkyni. Je známe, že o svojom súkromí a manželstve Robert Fico nerád hovorí. No nebolo to vždy tak. Našli sme však aj takéto obdivné vyjadrenia ešte mladého politika, ktorý v roku 1999 rozbiehal stranu Smer: „Napriek tomu, že sa o politiku nezaujíma, nachádzam u nej plné pochopenie pre svoju časovo náročnú prácu.“ Už v tom čase však nádejný politik nenosil obrúčku.

S advokátkou Zuzanou Kupcovou, s ktorou ho v objatí prichytil Nový Čas pred tromi rokmi, sa spoznali už v čase Ficovho pôsobenia na Európskom súde pre ľudské práva, teda v rokoch 1994 - 2000. Pôsobila tam ako asistentka.

Najlepšie je mať manželku aj milenku

Pýtajú sa Mečiara, Čarnogurského a Fica, či je lepšie mať manželku, alebo milenku. Čarnogurský: „Samozrejme, najlepšie je mať manželku. Klasický štandardný rodinný život.“ Mečiar: „Najlepšie je mať milenku. Neotravuje, netreba s ňou nič vybavovať v domácnosti.“ Fico: „Najlepšie je mať aj manželku, aj milenku. Milenke poviete, že ste s manželkou, manželke, že ste s milenkou a šup medzi voličov a máte desať percent.“
(Obľúbený vtip premiéra, LIVE, 5. 7. 2004)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu