Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slovenská obchodná inšpekcia varuje: Na tento internetový obchod si dávajte pozor!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkcstock.com)

BRATISLAVA - Slovenská obchodná inšpekcia informovala spotrebiteľov o nedôveryhodnom internetovom obchode, ktorý sa špecializuje na predaj spodnej bielizne. SOI zaevidovala viacero sťažností na e-shop, ktorý podľa jej informácií nedoručuje uhradené objednávky svojim zákazníkom.

Na internetový obchod Rajpradla.sk, ktorý predáva spodnú bielizeň a módne doplnky, upozornila na svojich stránkach Slovenská obchodná inšpekcia. Mnohí zákazníci sa totiž sťažovali, že svoje vyplatené objednávky fyzicky neobdržali. 

"Slovenská obchodná inšpekcia zaznamenala v roku 2017 zvýšený nárast podaní proti internetovému obchodu www.rajpradla.sk, prostredníctvom ktorého je spotrebiteľom ponúkaná bielizeň za nízke ceny," uviedla SOI.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto  (Zdroj: Thinkcstock.com)

Zákazníci tvrdia, že po zrealizovaní a uhradení ich objednávky svoj tovar nedostali. "Viacero spotrebiteľov si následne uplatnilo právo odstúpiť od zmluvy do štrnástich dní bez udania dôvodu, predávajúci odstúpenie akceptoval, avšak peniaze im nevrátil," informovala ďalej SOI s tým, že po uskutočnení nákupu a realizácii platby sa s predávajúcim už viac nedalo komunikovať žiadnym zo spôsobov, ktoré sú uvedené na stránke obchodu. 

Viac o téme: Internetový obchodSOI
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu