Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Anna (64) si podrezala žily v sprche: Pohotová reakcia vranovských policajtov

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: Thinkstock)

SLOVENSKÁ KAJŇA - Poriadne rušnú službu mali včera dvaja policajti. Privolal ich zúfalý muž, ktorý oznámil, že sa jeho manželka v sprche pokúsila o samovraždu. Muži zákona neváhali ani chvíľu. Vďaka pohotovej reakcii a rýchlej pomoci zachránili žene život.

Včera krátko pred pol jedenástou dopoludnia zavolal na políciu muž (62) z Okulky v okrese Vranov nad Topľou, že si jeho manželka (64) podrezala žily. Policajti dorazili na miesto do dvoch minút. "Ženu našli policajti nehybnú v kúpeľni v sprchovacom kúte, pričom na zápästiach a krku mala rezné poranenia, z ktorých silne krvácala," opísal hovorca prešovských policajtov Daniel Džobanik a doplnil, že aj napriek zraneniam žena dýchala.


Prečítajte si aj:

Dráma na koľajisku v Prievidzi: Stačili dve minúty a starček (83) by už nebol medzi živými


Jeden policajt žene priložil uterák na krk, druhý jej obväzmi obviazal zápästia, a tak sa snažili zastaviť krvácanie. Všetky kroky policajti koordinovali so záchranármi na linke 155. Annu sa takto podarilo do príchodu záchranárov zastabilizovať. "Po príchode RZP policajti spolu s lekárom ženu preniesli zo sprchovacieho kúta do predsiene bytu, kde začala prvýkrát reagovať na podnety," doplnil policajný hovorca. Ďalšiu pomoc žene poskytli záchranári, pričom policajti im po celý čas asistovali a pomohli naložiť do sanitky. Ženu previezli na oddelenie ARO do vranovskej nemocnice.

Viac o téme: ZáchranaŽivotSlovenská Kajňa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu