Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Rodinná tragédia, Sofiu (†13) našli obesenú v lese: Desivý odkaz kamarátke na internete

Nebohá Sofia Clarková
Nebohá Sofia Clarková (Zdroj: Foto: Dorset Police)

SHERBORNE - Rodina 13-ročnej školáčky prežíva najhoršie chvíle svojho života. Sofia sa nevrátila domov z večernej prechádzky, rozbehlo sa pátranie s najhorším výsledkom. Dievča našiel náhodný okoloidúci obesené v neďalekom lese.

Nezvestnosť Sofie Clarkovej nahlásil jej otec James. Okamžite sa rozbehlo intenzívne pátranie. Mužovi, ktorý bol na prechádzke so psom, sa naskytol otrasný pohľad. Bezvládne telo našiel v lesoch pri Dancing Hill v blízkosti domu v anglickom Sherborne, kde Sofia bývala.

Rodina, blízki a kamaráti sa z obrovskej tragédie nedokážu spamätať. Podľa učiteľa Stevea Hilliera bola Sofia talentovaná umelkyňa a bubeníčka, ktorá sa zaujímala o okolitý svet. "Všetky naše myšlienky a modlitby sú s jej rodinou," povedal učiteľ. 

Sofia trpela

Ako informuje mirror.co.uk, vyšetrovateľ uviedol, že príčinou Sofiinej smrti bolo, že sa pravdepodobne nedokázala vyrovnať so smrťou svojej mamy, ktorá zomrela na cystickú fibrózu, keď mala tri roky. Tri mesiace pred svojou smrťou školáčku previezli do nemocncie, pretože sa predávkovala liekmi po tom, čo sa rozišla s priateľom. Od útleho detstva bola pod dohľadom lekárov, navštevovala poradenstvá a terapie pre zachovanie duševného zdravia, mala predpísané antidepresíva.   


Prečítajte si aj:

Tragédia v Michalovciach: FOTO Mareka (†18), ktorého našli v kaluži krvi, detaily desivého činu


Sofia písala blog o svojich pocitoch, ale niektoré deti v škole ju častovali škaredými poznámkami. Otec sa o dcérku staral a podľa neho bola veselým a vnímavým dievčaťom. "Je zrejmé, že bola nešťastná so svojím životom," povedal koronore polície v Dorset. 

Slová na rozlúčku

Kamarátka, s ktorou si v posledný večer svojho života písala, uviedla, že so Sofiou bola v škole, pričom sa správala úplne normálne. Nič podľa nej nenaznačovalo, že je rozhodnutá spáchať samovraždu. Vydesil ju až večerný rozhovor na sociálnej sieti, kde sa s ňou Sofia lúčila slovom "Zbohom". Telo sa našlo na druhý deň. 

 

 

Viac o téme: TragédiaSamovraždaOdkaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu