Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

FOTO Rodinný dom v obci Hrabovka zachvátil požiar: Ľuboš (†47) zomrel v plameňoch

 Nešťastie v obci Hrabovka Zobraziť galériu (2)
Nešťastie v obci Hrabovka (Zdroj: Foto: polícia)

HRABOVKA - Obrovský požiar zasiahol dnes v noci rodinný dom v obci Hrabovka v Trenčianskom okrese. Žene sa podarilo utiecť, muž, žiaľ, zomrel.

Z doposiaľ nezistených príčin došlo dnes v noci k požiaru v jednom z rodinných domov o obci Hrabovka. Ako informovala hovorkyňa trenčianskych policajt Elena Antalová, pri požiari zomrel 47-ročný Ľuboš. "58-ročná žena, ktorá v tom čase tiež bola v dome, po tom ako zacítila dym, stihla ujsť, vyskočila cez okno a privolala pomoc. Čo bolo príčinou smrti Ľuboša ukážu výsledky zdravotno-bezpečnostnej pitvy," doplnila policajná hovorkyňa. Poverený príslušník začal trestné stíhanie  vo veci prečinu usmrtenie v súbehu s prečinom poškodzovania cudzej veci. Požiarom bola spôsobená doteraz presne nevyčíslená škoda. Vec je naďalej v štádiu vyšetrovania.

FOTO Rodinný dom v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Trenčianskych hasičov privolali k požiaru krátko pred 2.00 h v noci. "Po príchode na miesto udalosti zistili, že jedna osoba je mimo objektu a druhá sa stále nachádza vnútri. Hasiči ju bez známok života vytiahli von, no ani po resuscitácii sa im ju nepodarilo oživiť," uviedla Zuzana Farkasová z Prezídia hasičského a záchranného zboru. Druhú osobu ošetrili záchranári. Požiar sa hasičom podarilo zlikvidovať pred 4.00 h ráno.

 

 

Viac o téme: PožiarTrenčínHrabovka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu