Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Nešťastný záver víkendu: Vlaková tragédia v Bratislave a dopravná nehoda na východe

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Bratislavskí hasiči momentálne zasahujú na železničnej stanici v bratislavskom Lamači, kde došlo k zrážke a následnému usmrteniu mladej ženy (†29) s vlakom. Informovalo o tom Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

Na železničnej stanici v bratislavskej Devínskej Novej Vsi v smere do bratislavského Lamača došlo dnes po 14.00 h k tragickej nehode. Podľa doterajších informácií tu zachytil nákladný vlak 29-ročnú Bratislavčanku, ktorá utrpela smrteľné zranenia. Polícia už začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Tatiana Kurucová. Rušňovodič po vzhliadnutí ženy na trati použil výstražné znamenie a rýchlobrzdu, podľa hovorkyne však pre krátku vzdialenosť už nedokázal zabrániť zrážke. "Ďalšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania," uviedla Kurucová.

Hasiči zasahujú v hlavnom meste aj na Gajovej ulici pri požiari v kúpeľni a na Gorazdovej ulici, kde došlo k dopravnej nehode vozidla, ktoré narazilo do múru.

Hasiči zasahovali aj v okrese Kežmarok

Hasiči z Kežmarku v týchto chvíľach zasahujú pri dopravnej nehode v obci Lendak v okrese Kežmarok. "Došlo tam k zrážke motocykla s osobným motorovým vozidlom. Vodič motocykla je v bezvedomí a v týchto chvíľach ho resuscitujú," Informoval o tom operačný dôstojník Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove.

Viac o téme: PožiarHasičiLamač
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu