Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Prípad dobitého Adamka (9 mes.) sa komplikuje: Polícia má sťaženú úlohu

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Foto: Facebook)

TRNAVA - Prípad zbitého Adamka šokoval celé Slovensko. Polícia sa prípad intenzívne zaoberá, pracuje aj s verziou, že učiteľka bola opitá. Chlapčekova mama totiž tvrdí, že z učiteľky bol cítiť alkohol.

Vyšetrovanie podľa našich informácií komplikuje fakt, že Veronika prišla na políciu príliš neskoro. Aj keď trdila, že učiteľka, ktorá jej odovzdla dobitého synčeka, bola opitá, od jeho prevzatia v jasliach ubehlo niekoľko hodín. Dychová skúška, ktorá by zistila prítomnosť alkoholu, bola už v tom čase bezpredmetná, pretože by nezohľadňovala aktuálny stav. "Dvadsať minút som ho upokojovala, ale márne. Po tom, ako som zacítila z nej alkohol, som išla preč. Hneď na pohotovosť a odtiaľ na políciu, kde som strávila približne dve hodinky," opísala nám situáciu mama Veronika.     

Prípad dobitého Adamka (9
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Facebook)
                    Polícia preto odporúča, aby v podobných prípadoch občania volali mužov zákona hneď. S odstupom každej hodiny je vyšetrovanie obtiaťnejšie, najmä ak je podozrenie na alkohol. "Vyšetrovateľ kriminálnej polície začal trestné stíhanie vo veci z prečinu ublíženia na zdraví na chránenej osobe, závažnejším spôsobom konania, v štádiu pokusu," informovala hovorkyňa trnavských policajtov Martina Kredatusová. 


Prečítajte si aj:

Najodpornejší prípad roka! Miesto činu, jasle v Trnave: FOTO Chlapčeka po beštiálnom útoku učiteľky

Prípad zbitého Adamka (9 mes.) sa poriadne zamotáva: Prvé výsluchy, reakcia jaslí ľudí rozzúrila!

Prípad zbitého Adamka (9 mes.) v trnavských jasliach: Rodičia prehovorili o desivých okamihoch


Súdny znalec bude mať sťaženú prácu

Podľa slov rodičov Adamko utrpel psychickú traumu, v noci sa budí s plačom. "Jasličky so mnou nekomunikujú. Mám právnika," povedala nám mama a doplnila, že už bola s Adamkom na ďalších vyšetreniach. 

Polícia do vyšetrovania pribrala aj súdneho znalca. Jeho úlohou je posúdiť kedy a ako mohlo k zraneniu chlapčeka dôjsť. Situáciu ale komplikuje fakt, že od doby zranenia už ubehlo niekoľko dní. Znalec má preto sťaženú úlohu a pri posudku musí vychádzať len z aktuálneho stavu dieťatka a fotografií. Modriny na chlapčekovej tváričke sa vstrebávajú, preto nebude jednoduché zistiť, čo ich mohlo spôsobiť, rovnako je to aj s uhryznutím na rúčke. Podľa našich informácií ich spôsobila dospelá osoba. 

 

Viac o téme: JasleBitkaDieťatkoTrnava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu