Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najhoršie obavy potvrdené: Zvrat v ostro sledovanom prípade dohryzeného Adamka z trnavských jaslí!

Dohrýzený Adamko, takto si ho mama zobrala zo škôlky Zobraziť galériu (3)
Dohrýzený Adamko, takto si ho mama zobrala zo škôlky (Zdroj: Foto: Facebook)

TRNAVA - Takmer pred rokom otriasol Slovenskom prípad dohryzeného chlapčeka, ktorého si mama zobrala v takomto stave zo škôlky. Po medializácii prípadu sa rozprúdila vášnivá debata o tom, kto mohol bezbrannému Adamkovi ublížiť. Nasledovalo zdĺhavé policajné vyšetrovanie, v ktorom už padlo obvinenie.

Polícia na prípade stále intenzívne pracuje. "Vyšetrovateľ obvinil 34-ročnú ženu z prečinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu," uviedla pre Topky hovorkyňa trnavských policajtov Mária Linkešová.   

Maličkému Adamkovi ublížila žena, ktorá ho mala chrániť a dávať na neho pozor. Po policajnom vyšetrovaní je zrejmé, že dieťatko zranila učiteľka z jaslí Etela T. Spôsobila mu modrinu na líci a uhryznutie na rúčke. Výsledky znaleckých posudkov potvrdili, že odtlačok chrupu na rúčke sa najviac zhoduje s chrupom učiteľky.   

Polícia najprv zo skutku podozrievala Veronikinho druha
Zobraziť galériu (3)
Polícia najprv zo skutku podozrievala Veronikinho druha  (Zdroj: Foto: Facebook)

Svoje dieťatko si ešte vlani v júni odniesla z trnavských jasličiek mama Veronika Páleníková. Keď milovaného Adamka uvidela, ostala zhrozená. Od začiatku tvrdila, že synčekovi ublížila učiteľka. Navyše uviedla, že v čase, keď jej syna v jasliach odovzdávala, bola opitá. Po prepuknutí škandálu, majitelia jasle zatvorili. 

Najhoršie obavy potvrdené: Zvrat
Zobraziť galériu (3)


Prečítajte si aj:

Prípad dobitého Adamka (9 mes.) sa komplikuje: Polícia má sťaženú úlohu


"Môžem potvrdiť, že bolo osobe E.T. vznesené obvinenie z ublíženia na zdraví v štádiu pokusu," potvrdil hovorca trnavskej prokuratúry Mojmír Huna. Ak prokurátor Etelu obžaluje, dostane sa pred súd. "V zmysle zákona hrozí za uvedený skutok trest odňatia slobody na 2 až 5 rokov," dopnila Linkešová s tým, že vyšetrovanie prípadu pokračuje procesnými úkonmi. 

Viac o téme: ChlapčekJasličkyTrnavaAdamko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu