Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najodpornejší prípad roka! Miesto činu, jasle v Trnave: FOTO Chlapčeka po beštiálnom útoku učiteľky

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Foto: Facebook)

TRNAVA - Slovenskom otriasa ďalší prípad, ktorého obeťou je malé dieťatko. Rodičia len 9-mesačného chlapčeka ostali zhrození. Synčeka nechali v jasliach. Keď si pre neho prišli, stratili reč. Jasličkár mal tváričku posiatu modrinami po surovej bitke. Otrasný prípad už rieši aj trnavská polícia.

Vaše tipy

Na celý škandál upozornila stará mama cez sociálnu sieť. Okamžite téma zasiahla celé Slovensko, zhrození rodičia volajú po spravodlivosti.

Kauzu začali riešiť aj muži zákona. "Polícia včera prijala oznámenie od matky, ktorá si prevzala 9-mesačné dieťa z jaslí v Trnave s podliatinou na tvári. Incident preverujeme ako podozrenie z prečinu ublíženia na zdraví a vykonávame potrebné procesné úkony," potvrdila hovorkyňa trnavských policajtov Martina Kredatusová.

Otrasný prípad sa odohral v Súkromných detských jasliach Karolínka v Trnave. "Takto dnes dobila učiteľka v jasliach môjho vnuka, už je to na polícii. Jasle sa volajú Karolínka," napísala zhrozená chlapčekova babička na sociálnu sieť.  

Najodpornejší prípad roka! Miesto
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Reakcia škôlky

"Plakala s malým v jasliach a snažila sa ho utíšiť a hlavne upokojiť. Potom, keď vyšla pred bránu a zbadala modriny a kusanec na ručičke, bola v šoku a utekala s ním rovno na pohotovosť, potom na políciu," opísal situáciu jeden zo svedkov na sociálnej sieti. "Bože, plačem tu. To nie je normálny človek, veď môj vnuk má len 9 mesiacov," napísala babička. 

Najodpornejší prípad roka! Miesto
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Od včera pribudlo na sociálnej sieti množstvo komentárov. Všetci diskutujúci svorne zalamujú rukami nad otrasným prípadom. Čin učiteľky zo súkromných jaslí, za ktoré rodičia mesačne platia 350 eur, nedokážu pochopiť. "Panebože, tomu sa ani nedá veriť. Ako tam môže taká osoba robiť?" pýta sa Monika. Riaditeľka jaslí sa zatajuje, nedvíha mobilný telefón. Identita učiteľky zatiaľ nie je známa. Tému budeme aktualizovať. 

Viac o téme: JasleChlapčekTrnava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu