Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Víkendová predpoveď počasia: Zaľúbenci budú mať radosť, teploty prinesú jarnú náladu!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Nielen žiaci na strednom Slovensku majú dôvod na veselosť, keďže im začínajú jarné prázdniny. Aj my ostatní oceníme viac slnka, ktoré sa na nás bude, hoci zubaté, usmievať celý víkend.

Predpoveď počasia na piatok (13. 2. 2015)

Počasie u nás ovplyvňuje tlaková výš. Bude prevažne polooblačno a ojedinele hmla. Teploty dosiahne 1 až 6 stupňov Celzia. Na západnom Slovensku očakávame prevažne polooblačno, najnižšie ranné teploty -2 až -5 a najvyššie denné 3 až 6 stupňov Celzia. Na strednom Slovensku takisto prevažne polooblačno a najnižšie ranné teploty -3 až -8 a najvyššie denné 1 až 5 stupňov Celzia. Na východnom Slovensku prevažne bude polooblačno s najnižšími rannými teplotami od -3 až -7 a najvyššími dennými 1 až 5 stupňov Celzia.

Počasie na horách: Vo výške 1000 m bude len malá oblačnosť, najnižšia ranná teplota -7 a najvyššia denná 1 stupeň Celzia. Vo výške 1500 m malá oblačnosť, najnižšia ranná teplota -5 a najvyššia denná 0 stupňov Celzia a vo výške 2000 m meteorológovia hlásia tiež malú oblačnosť, najnižšia ranná teplota dosiahne -7 a najvyššia denná -2 stupne Celzia.

Ozón: 14% pod úrovňou dlhodobého priemeru (316 DJ).

Víkendová predpoveď počasia: Zaľúbenci
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SHMÚ)

Predpoveď počasia na sobotu (14. 2. 2015)

Od východu bude do strednej Európy zasahovať tlaková výš. Očakávame jasno až polojasno, v nižších polohách ráno a predpoludním miestami nízku oblačnosť alebo hmlisto. Nočná teplota klesne na -1 až -7, v dolinách a kotlinách miestami okolo -9 stupňov Celzia. Denná teplota vystúpi na 2 až 8 stupne Celzia. Bude viať juhovýchodný až južný vietor 2 až 6 m/s (5 až 20 km/h).

Víkendová predpoveď počasia: Zaľúbenci
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SHMÚ)

Predpoveď počasia na nedeľu (15. 2. 2015)

Naše územie sa bude nachádzať medzi nižším tlakom nad západnou Európou
a mohutnejúcou tlakovou výšou nad Fínskom. Bude jasno až polojasno, v nižších polohách ráno a predpoludním miestami nízka oblačnosť. Nočná teplota klesne na 0 až -5, v horských dolinách a kotlinách miestami na -5 až -10 stupňov Celzia. Denná teplota vystúpi na 2 až 8 stupňov Celzia. Juhovýchodný až južný vietor bude fúkať rýchlosťou 2 až 5 m/s (5 až 20 km/h).

Víkendová predpoveď počasia: Zaľúbenci
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SHMÚ)

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu