Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kuriózny počin pri ceste rýchlikom: Slovenský poslanec sa postaral o VIDEO hit!

(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Cestovanie z východu Slovenska na západ a naopak je pre niektorých ľudí pravidelným stereotypom, na ktorý si už zvykli. Niektorým to však stále nedá a keď prídu o možnosť kúpiť si vo vlaku jedlo, sú ochotní podujať sa na netradičné riešenia. Jedno z nich vymyslel aj poslanec Martin Poliačik a ako dokazuje video, nápad sa mu podarilo dotiahnuť do úspešného konca.

"Cesta z východu: zatiaľ bez meškania, wifi vo vlaku funguje, ale nie je zaradený reštaurák. Prevádzkové dôvody. Tak som si objednal pizzu v Liptovskom Mikuláši. To som zvedavý, ako toto dopadne," objasnil vo svojom profile na sociálnej sieti Martin Poliačik, ktorý sa na nej napokon pochválil aj šťastným koncom.

Keď rýchlik na dve minútky zastavil v Liptovskom Mikuláši, poslanec vystúpil na perón a mladý muž z donáškovej služby už ľahko trafil k zadávateľovi objednávky. Na krabici bolo dokonca napísané prianie: "Šťastnú cestu :-)". Po vydarenom doručení bola pre poslanca cesta určite hneď zaujímavejšia a hlavne menej hladná.

Netradičné prevedenie sa zapáčilo aj ľuďom na Facebooku a video z akcie za pár dní ocenili už vyše tisíc lajkami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu