Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Hlina brutálne naložil Poliačikovi z SaS: Berie 3 000 a povie bye-bye, to je sen!

Hlina vs. Poliačik
Hlina vs. Poliačik (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Nezvyčajný slovný súboj medzi dvoma opozičnými poslancami dnes o jedenástej hodine doobeda zažil parlament. Počas rokovania o návrhu KDH na zrušenie nedeľného predaja vystúpil Martin Poliačik, ktorý sa na záver so svojimi kolegami rozlúčil a poprial im pekné leto. To Alojza Hlinu tak rozčúlilo, že svojho kolegu zniesol pod čiernu zem.

„A teraz si vypočujem ešte faktické, ale potom ak dovolíte, tak sa vzdialim. Ja som sľúbil rodine, že celý víkend budem s nimi na trenčianskom letisku a chcem to dostáť, takže pre prípad, že by sme sa už nestretli na chodbe, prajem vám všetkým pekné leto. Ak dôjdete na Pohodu, tak sa uvidíme na trenčianskom letisku. Majte sa pekne,“ zneli osudové slová poslanca SaS, ktorý v minulosti prezradil, že spomínaný festival je jeho srdcovka a taktiež kedysi dokoca študoval v Peru šamanizmus, počas ktorého vyskúšal aj halucinogénnu drogu.

Na jeho slová okamžite zareagoval Hlina, ktorý sa pri zákaze predaja v nedeľu pridal na stranu KDH.  Nedokázal zniesť to, že parlament stále rokuje, ale Poliačik sa už vo štvrtok vybral na Pohodu.

„Prosím Vás, pán kolega Poliačik, beriete ungefähr 3000 eur mesačne a od Vás sa vyžaduje, že sa venujete svojej poslaneckej práci. Vy tu poviete na zasadnutí kolegovia bye, bye idem na Pohodu. Normálne žasnem. Prosím Vás, ľudia bojujú o prežitie, ľudia berú 400 eur, ľudia majú čo robiť, aby prežili,“ vyhlásil s tým, že  v parlamente ich čakajú dôležité témy ÚPN a nelegálnych odposluchov, ktoré súvisia so slobodou, teda agendou liberálov. „ Najhoršie na tom všetkom je, že poslanec Národnej rady, ktorý berie 3000 eur mesačne, povie bye, bye, idem na Pohodu. Sen, sen,“ dodal.

Hlina vs Poliačik

Aj vy si chcete dobre zažúrovať? Pozrite si prehľad najlepších letných festivalov na Slovensku. Ak si kúpite lístok skôr, ušetríte!

Fun rádio Dohoda, Bojnice

Rock pod Kamenom

Cibula Fest

Terchovsky budzogan

Zakovic open

Lodenica

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu