Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Poslanec Poliačik sa chváli novým tetovaním: Pozrite sa na ten výtvor!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: FB)

BRATISLAVA - Poslanec Národnej rady Martin Poliačik sa pochválil novým tetovaním. Liberál a člen strany SAS zavesil fotky z tetovania na sociálnu sieť, kde mu ich obdivujú priatelia. Prezradil tiež, čo ho k novej ozdobe viedlo.

Inšpirácia mala prísť až z Peru, kde sa Poliačik stretol s učiteľom, ktorý v miestnom nárečí preložil jeho meno ako "biela opica". Už dávnejšie priznal, že v Peru privoňal k šamanizmu. Liberálny poslanec je známy aj tým, že verejne obhajuje práva gayov a lesieb.

"A prišlo mi to vtipné, lebo v čínskom horoskope som opica a medzi indiánmi som bol aj biely. Toto je moja spomienka na obdobie a zážitky, ktoré mi významne zmenili život a majú zásluhu na tom, kým dnes som," písal Poliačik v komentároch pod fotkami.

Takto vyzerala ruka pred tetovaním
Zobraziť galériu (6)
Takto vyzerala ruka pred tetovaním  (Zdroj: FB)

"Rok a pol na čakačke na termín, 6 hodín na stole, týždeň s rukou jak Pepek námorník, tuba masti v čudu, ale je to hotovo," napísal na Facebooku.

Prezradil, že sa nebojí ani protokolu, ktorý tetovanie nezakazuje. Snáď mu pri práci poslanca prinesie šťastie, pretože v strane ho budú potrebovať. Posledné prieskumy strany Sloboda a Solidarita príliš nepriali. Neprekročili by ani päť percentnú hranicu, aby sa dostali do parlamentu.

Pozrite sa na novú ozdobu na ruke Martina Poliačika:

Toto je výsledok
Zobraziť galériu (6)
Toto je výsledok  (Zdroj: FB)

Poslanec Poliačik sa chváli
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu