Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prekvapivý zvrat v prípade Kajšmentke: Najprv výsmech a teraz...!

Pani Beátu už dnes pozná prakticky celé Slovensko Zobraziť galériu (2)
Pani Beátu už dnes pozná prakticky celé Slovensko (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Pani Beáta zo známej súťažnej relácie sa stala hviezdou Slovenska. Ako sama priznala, neprinieslo jej to len slávu, ale aj utrpenie. Nielenže v súťaži nevyhrala žiadne peniaze, ale brbtom vytvorila hit Kajšmentke! Univerzálne slovo sa neuveriteľne rýchlo rozšírilo. Tvorcovia satirických stránok jej však teraz podávajú pomocnú ruku. A pomôcť môžete aj vy!

Pani Beáta si chcela finančne v súťaži Páli vám to pomôcť. Dočkalo sa jej však nechcenej popularity. Na Facebooku sa začali vytvárať satirické stránky, ktoré jej veľmi ublížili. Tvorcovia jednej z nich sa rozhodli, že jej pomôžu. A môžete tak urobiť aj vy. Zverejnili číslo jej bankového účtu, kam môžu ľudia posielať peniaze.

"Je mi z toho zle. Keby to video ľudia iba zdieľali, bolo by mi to jedno. Lenže ono to je horšie. Ľudia po mne na ulici pokrikujú vulgárne slová! Ale už som z toho vyvodila dôsledky. Má to v rukách môj právnik. Rozhodne to nenechám len tak," vyznala sa zo svojich pocitov ešte včera.

Pani Beáta je rada, že jej podali pomocnú ruku. Priznala nám, že už s tým nič nenarobí a snaží sa to brať športovo. "Tak, čo s tým narobím, už to beriem s humorom, ale zo začiatku som z toho bola na nervy," povedala nám dnes.

S právnikom si priveľmi nepomohla a už teraz ďakuje za každú pomoc. Má 4 deti a pracuje ako sanitárka, preto sa jej zíde každá koruna. "Budem vďačná za každú pomoc," dodala s tým, že zatiaľ jej nikto ešte neposlal peniaze.

Na Facebookovskej stránke jej autori ďakujú a zároveň prosia ľudí o pomoc. "Ukážme, že to nie je o škodoradosti, ale že sme jej vďační za toto úžasné slovo ... buďme trošku kajšmentke voči nej. Určite ju to strašne poteší a nebude mať voči nám ťažké srdce."

ČÍSLO BANKOVÉHO ÚČTU PANI BEÁTY: 0374030538/0900

Prekvapivý zvrat v prípade
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu