Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nezabudnuteľná pani „kajšmentke“ je späť: Takto teraz vyzerá!

Nezabudnuteľná pani „kajšmentke“ opäť na obrazovkách. Zobraziť galériu (5)
Nezabudnuteľná pani „kajšmentke“ opäť na obrazovkách. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Pani Beátu Štípalovú (44) z Prievidze preslávilo jediné slovo, ktoré nechtiac skomolila. Fenomén s názvom „kajšmentke“ sa stal všeobecným internetovým hitom, ktorý dodnes zabáva celé generácie. A hoci sa po žene, ktorá rozpútala toto šialenstvo, na istý čas akoby zľahla zem, dnes sa na televíznych obrazovkách objaví opäť. Neuveriteľné, ako sa zmenila!

Pani Beáta sa stala zo dňa na deň akýmsi fenoménom internetu. K jej vtedajšej popularite postačil malý brbt vo finále vedomostnej súťaže Páli vám to?, v ktorej pod stresom skomolila slovo „fajnšmeker“ na nezabudnuteľnú hlášku „kajšmentke“.

Na sociálnych sieťach sa tak v momente strhla lavína rôznych koláží, zábavných videí a fanúšikovských stránok, ktoré dokonca ponúkali možnosť zakúpiť si tričká či iné suveníry s týmto podivným výrazom. A hoci na istý čas obrovský „boom“ okolo tejto nesmelej sanitárky stíchol, teraz nastal čas pripomenúť si ju opäť. Dôvodom je jej účinkovanie v ďalšej jojkárskej hre s názvom Veľký balík.

Pani Beáta nosila kedysi krátky účes a výrazným poznávacím znakom bol tiež jej poriadne zanedbaný chrup.
Zobraziť galériu (5)
Pani Beáta nosila kedysi krátky účes a výrazným poznávacím znakom bol tiež jej poriadne zanedbaný chrup.  (Zdroj: TV JOJ)

Ak by na ňu však moderátor Marcel Forgáč neupozornil, ani by ste si pravdepodobne nevšimli, že je to práve ona. Nezabudnuteľná „kajšmentke“ sa totiž za tých pár rokov zmenila doslova na nepoznanie – nechala si narásť vlasy a upraviť výrazne zanedbaný chrup. Jej fantastickú vizuálnu premenu si môžete pozrieť aj dnes večer na JOJke.  

Kajšmentke

Pani Beáta známejšia pod prezývkou kajšmentke sa za tých pár rokov poriadne zmenila.
Zobraziť galériu (5)
Pani Beáta známejšia pod prezývkou kajšmentke sa za tých pár rokov poriadne zmenila.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: KajšmentkePáli vám to?Veľký balík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu